2777
2789
عنوان

شب یلدایی عروس وهدیه خواهر شوهر

812 بازدید | 34 پست

سلام خانوما ببخشید میشه کمکم کنید من یه دونه برادر دارم کلا دوتا هستیم من چند ساله ازدواج کردم داداشم تقریبا یک ساله عقده من تو این مدت یه انگشتر دادم جشن عقدم 1500 پول حالا شب یلدایی هم منم باید چیزی ببرم شما ها واسه برادراتون وقتی شب یلدایی میبردین به جز اونایی داداشتون و مادر وپدرتون  خریدن چیزی میخریدین اخه به جز خودمون کسی و نمیبریم میشه از رسومتون بگین .درضمن واسه عرسیشون چی دادین پول یا طلا وچقدر 

ما در حد یه سکه پارسیان ۳۰۰ فوقش برا مبارک باشه و... میبریم 

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای ما بقیه فقط میرن هدیه نمیدن 

اگه دوست داری یه هدیه بگیر برلش مثل یه شال یا بافت باطرح یلدایی 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

عزیزم تو ک خواهرشی باید ی طلای ظریف تواین گرونی یا بالای ی تومن پول بدی وقعا وقتی خانواده نزدیک داماد ی هدیه خوب نمیاره هم سر پرو پایین میکنن جلو همه هم دخترو بعدم اونا اول زندگیشونه باید کمک بشه بهشون گناه دارن

نه لزومی نداره 

حالا اگه خودت دوست داری یه شال زمستونی ،یا یه جفت دستکش چرمی بخر تو جعبه ی شیک بزار

❤جهانم تویی ،چنان دورت میگردم که هیچکس به این زیبایی جهانگردی را تجربه نکرده باشد❤

من برا یلدایه بافت بهش هدیه دادم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

نه ما اینکارو نمی‌کنیم

فقط جشن عقد و عروسی کادو میدیم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
شب عروسی چیا دادین چیکار کردین

پول ..خانواده ما و کلا دوطرف توقعات بالا ندارن هرکس هرچی دوست داره میبره و اونام تشکر می کنن اینم مثال زدم عزیزم وگرنه دربند رسوم و این حرفا نیستیم 😁

همیشه گذشتن مقدمه رسیدن است!🌱💛 گذشتن از لذت های کوچک برای اهداف بزرگ...راستی رفیق بزرگی میفرماید جز آنکه دل به خدا سپرده رسم دوست داشتن نمی‌داند...🙃 راه خدا = عشق = آرامش