2777
2789
عنوان

چرا هميشه ميخوام رابطه هامو تموم كنم

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربر اقا هستم. 

اختلال شخصیت، صرفا با یک رفتار قابل شناسایی نیست. اما شما ممکنه دچار ترسی مثل ترس از شکست یا ترس از موفقیت باشید. یا دچار تله ای مثل تله ی رها شدگی باشید. کسانیکه دچار این تله هستن یا طرف مقابل رو رها میکنن یا کاری میکنن که طرف مقابل رهاشون کنه. البته بحثش خیلی مفصله و من به طور خلاصه عرض کردم. 

پدر و مادر شما از هم جدا شدن؟ یا در کودکی شاهد دعواهاشون بودین؟

ممكنه تنوع طلبي باشه ، بيش فعالي درمان نشده در دوره ي كودكي باشه ( معمولا اينور بچه ها اگه درمان نشن در بزرگسالي خيلي از اين شاخه به اون شاخه ميپرن و كارا رو نيمه تمام ميذارن )، افسردگي باشه ، كمال طلبي باشه  و يا خيلي چيزاي ديگه ، من متخصص نيستم صرفا حدس بُود ولي پشتِ گوش نندازين فكر نكنم اگه چندين بار پيش اومده طبيعي باشه قضيه ، حتما بررسي تخصصي برين منتها هنيشه گفتم اينجا هم ميگم پيش روان شناسي برين كه يكي معرفي كنه و تست شده باشه ، الان متاسفانه روان شناسي تو هنر دانشگاهي تدريس ميشه، با هر نمره و سوادي هم فارغ التحصيل ميشن 

به لحاظ پزشکی وقتی رابطه های متعددی رو تجربه میکنی یک سری تغییرات شیمیایی تو مغز اتفاق میفته یه جور مخدر اول هر رابطه تو مغز ترشح میشه که بدن بهش عادت میکنه و دوست داره دائم تجربش کنه برای همینه که وقتی یه مدت طولانی با کسی باشی دیگه ازون مخدر خبری نیست و مغز آلارم دلزدگی و کسلی این رابطه رو‌میده

البته این اتفاق برای کسایی که رابطه های متعدد رو تجربه میکنن میفته

جالبه بدونی کسایی که سالها تو رابطه درست فقط با یکنفر هستن ماده ای از همین جنس اما پایدار تو مغزشون ترشح میشه که به تنها همون یک نفر معتاد میشن یعنی فقط همونه که میتونه اون حس خوب رو بهشون بده

یه جورایی مغز تا وارد تعدد رابطه نشده خیلی دوست داره که فقط با یک نفر باشه اما به محض تجربه رابطه های متنوع دیگه حاضر نیست با یکنفر بمونه و اون دیگه براش جالب نیس

لینک گروههای رژیم ۱۶/۸ https://www.ninisite.com/discussion/topic/9754584/%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%DB%B1%DB%B6-%DB%B8-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87%DB%8C

قبلا به هر دلیلی یه ضربه عاطفی سخت خوردی و بعد از اون تو ضمیر ناخوداگاهت از وابستگی میترسی اون ضربه میتونه شکست عشقی یا فوت یه عزیز باشه 

پاییــز اومـــده؛ پیِ نامـــردی، یه نسیـم رفتــه؛ پیِ ولگــــردی ، توو شبِ سیاه… توو شبِ تاریک ، از چپ وُ از راسـت؛ از دور وُ نـزدیک، یه نفر داره؛ جـار میزنه، جـار،آهای غمی که مثلِ یه بختک؛ رو سینه ی من، شـده ای آوار، از گلــویِ من، دستـاتوُ بــردار… دستــاتوُ بردار… از گلــویِ من ...
کاربر اقا هستم.  اختلال شخصیت، صرفا با یک رفتار قابل شناسایی نیست. اما شما ممکنه دچار ترسی مثل ...

نه من تو بچگی این مشکلات نداشتم .... ولی فقط یادمه مادرم هر وقت دعواش میشد میگفت من میرم 🤣 تهدید مون می‌کرد....  شایدم کم صبر باشم ! تا ب مشکلی میخورم میخام طرف مو ول کنم ...

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔
مثلا چطوریه ؟ چندسالشه

۱۸ اونم کلی خاستگارای خوب و رل و اینا داشته همیشه اول جوری عاشق طرفشه ک اصن نگم برات ولی بعد چنوقت یهو از طرفش بدش میاد و بحث را میندازه و کات میکنه😂😂

قد۱۷۷   وزن ۵۱.     هدف وزن ۶۵    هرچییی میخورم چاق نمیشم ترو خدا راه حل بدیننن😐💜💙💎❣️💟💛💟💍💛🖤💎
۱۸ اونم کلی خاستگارای خوب و رل و اینا داشته همیشه اول جوری عاشق طرفشه ک اصن نگم برات ولی بعد چنوقت ی ...

والا کارخوب و اون میکنه . پسرها بیان بنویسن شکست عشقی خوردن دلمون خنک شه😂

...thi too shall pass
چون طرف دلخواهتو پیدا نکردی و زود وارد رابطه میشی  حالا ک بحثر ابطه اس بچه ها شما اگه مجازی ...

ارع  اینم میشه ...‌ منم اعتماد ب نفسم داغونه ... ولی همون اول عکس تو بفرست هر کی خواست میمونه نخواست بسلامت...‌خیلی خودتو اذیت نکن

تو از مَن هیچی نمیدونی! قضاوتم نکن حالم خرابه ! دنیا هیچ خوشی ای برام نذاشت ... آرزومه یه روز قلبم بهم فشار بیاره و بمیرم ... تا راحت شم ازین دنیا و آدماش ... آدماش ک میگم حتی از نزدیک ترینامم هم زخم خوردم... ولی خدا واقعا منو نمیبینی ؟ این حجم از غصه و درد خیلیه ها .... آرزوی بعدیمم خوشبختیه تویه تو خوش باشی من حالم خوبه 💔 😔