2777
2789
عنوان

بدترین سوتی

179 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها بدترین سوتی ک دادین یا دادن چی بوده؟

من خودم ی بار از ی پسره تو دانشگاه انقد بدم میومد ک نگو داشتم ب دوستم میگفتم ک چقد بدم میاد ازش چقد چندشه بعد فهمیدم دوس پسرشه ینی مردم از خجالت

سوم راهنمایی بودم 

بابای دوستم اومد دنبال 

چنان داشتم نگاهشون میکردم 

با سر رفتم تو یه میله🤣🤣

خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی دادی . بنظرم هیچ کدوم از نعمت های خدا کوچیک نیستن فقط کافیه به نبودن همون نعمتی که فکر میکنیم کوچیکه بیشتر فکر کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوم راهنمایی بودم  بابای دوستم اومد دنبال  چنان داشتم نگاهشون میکردم  با سر رفتم ت ...

😂😂😂مث آبجیم رفتیم بازار ی پسره موهای خیلی بلندی داشت،خیره شد بهش خورد ب تیر برق

چند روز پیش وارد اتاق میشدم و هم زمان لایو داشتم و دیوارای اتاقو نشون میدادم به فالوورا دوستمم تو اتاق بود با صدای بلند گوزید و بدتر این که از پشت بادش میزد تا بوش خوب پخش شه بین اون همه فالوور آبرومون رفت 😑