2777
2789
عنوان

آدم تو سختی ها خلاق میشه 😏💔😎

1895 بازدید | 37 پست

خواهرم یه سارافون گرم زمستونه داد به دخترم گفت خودت براش یقه اسکی بگیر و ساپورت بپوش تنش منم گفتم تا پول بیاد دستم باشه...بعد امروز دیدم دخترم خیلی داره نگاش میکنه منم خوابوندمش و این یکی دختر کوچیکم گذاشتم رو پاهام با پیرهن شوهرم که دیگه نمی پوشید سه یکی براش دوختم 

اینم بگم خیاطی بلد نیستم چرخ رو خریدم یاد بگیرم وسایل آشپزخونه بدوزم بفروشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به چه قشنگ آفرین الهی پربرکت ترین باشین همیشه💕🌱😍

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍
معلم هستن قسط ها زیادن 

عزیز ک قسط هم نباشه با این تورم جواب نیست..من خواهر شوهرم شمع سازی می کنه واقعا بهتر شده اوضاعس.داخل پیج ها هم یاد گرفت مجازی

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست

عالی شده افرین

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

منم قلاب بافی بلدم ولی نمیدونم چیکارکنم که بهم سفارش بدن بعد فی ل ت ر اینستاهم بی انگیزه شدم  چون تمام آموزشاروازاونجایادمیگرفتم

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎