2777
2789

عزیزم چرا زنگ نمیزنی دفتر مراجع تقلید 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بهترینش پاسخگو

من همیشه سوال هامو از اونجا می پرسم

فقط اگه شلوغ باشه یکم طول میکشه تا نوبتت بشه 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

من الان روزی تون باشه مشهدم و با بسیج داخل حسینیه هستیم و امکان سشوار کشیدن و یه ساعت وقت گذاشتم روی موهام رو ندارم و موهای من وزه و طوری هستش حتما باید به نفر کمکم کنه که بتونم ازپسشون بربیام اگر برم حموم حالا موندم اشکالی نداره اگر غسل زیارت انجام ندم ؟ بخدا اگر شرایطش رو داشتم آرزو داشتم انجامش بدم ولی واقعا سختمه بینهایت 

فقط در حدی که بتونم بدنم رو تمیز کنم میرم حموم و واسه موهام سخته الان مشکلی داره اگر غسل نکنم ؟

من الان روزی تون باشه مشهدم و با بسیج داخل حسینیه هستیم و امکان سشوار کشیدن و یه ساعت وقت گذاشتم روی ...

سلام عزیزم اشکالی نداره انجام ندی چون غسل زیارت واجب نیست مستحبه ومیتونی انجام ندی زیارتتم قبول باشه

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

من الان روزی تون باشه مشهدم و با بسیج داخل حسینیه هستیم و امکان سشوار کشیدن و یه ساعت وقت گذاشتم روی ...

مشکلی نداره ولی اگه انجام بدی خیلی صواب داره 

حالا یه آبه دیگه موهاتم زود خشک میشن

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔