الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لیزر کیوسویچ شنیدم میبره ولی دستگاه خاصیه که فقط چندجا دارن البته تو تهران . من نمیدونم شما کدوم شهری . اکه شهرستان باشی پیدا نمیکنی . بعدم الان همه میرم کک و مک تتو میکنن . یکی از دوستام با حنا واسه خودش کک مک میذاره . من واسه عروسیم رفتم آرایشگاه همه بهم گیر داده بودن بگو یه جوری آرایشت کنه که کک مک هاتو نپوشونه شیکه ... آخه خیلی مد شده مردم فکر میکنن هرچی اروپایی ها دارن خوبه
شبکه ۴ یک پروفسور بود اسمش الان بخاطر ندارم گفت تنها راهش شیر بز با ترب سیاه مخلوط کن و به صور ...
سلام و عرض ادب، خانم محترم چرا وقتی از صحت یه مطالب علمی مطمئن نیستید بیان کنید، ببینید درمان رو فقط باید یه متخصص توضیح بده اینکه شما شیر بز با ترب مخلوط کنید و بزنید فکر نکنم به این سادگی باشه. بدون مرجع نباید نظر علمی داد واقعا