2777
2789

سلام دوستان عزیز . 

صورتم خیلی کم و مک داره چیکار کنم ؟ 

کسی بوده با روشی درمان کرده و از بین رفته باشه ؟

چه سنتی چه دارویی ؟ 

خسته شدم دیگه . 

انواع روغن های گیاهی رو میگن خوبه ولی فکر نمیکنم فایده داشته باشه .

اصلا راه حلی برای درمان کک و مک هست ؟😥😥😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر کیوسویچ شنیدم میبره ولی دستگاه خاصیه که فقط چندجا دارن البته تو تهران . من نمیدونم شما کدوم شهری . اکه شهرستان باشی پیدا نمیکنی . بعدم الان همه میرم کک و مک تتو میکنن . یکی از دوستام با حنا واسه خودش کک مک میذاره . من واسه عروسیم رفتم آرایشگاه همه بهم گیر داده بودن بگو یه جوری آرایشت کنه که کک مک هاتو نپوشونه شیکه ... آخه خیلی مد شده مردم فکر میکنن هرچی اروپایی ها دارن خوبه

شبکه ۴ یک پروفسور بود اسمش الان بخاطر ندارم گفت تنها راهش شیر بز با ترب سیاه مخلوط کن  و به صور ...

سلام و عرض ادب، خانم محترم چرا وقتی از صحت یه مطالب علمی مطمئن نیستید بیان کنید، ببینید درمان رو فقط باید یه متخصص توضیح بده اینکه شما شیر بز با ترب مخلوط کنید و بزنید فکر نکنم به این سادگی باشه. بدون مرجع نباید نظر علمی داد واقعا

آقا هستم 

کک و مک با هیچی نمیره مگر لیزر

اونم اگه رعایت نکنی برمیگرده

من دوبار لیزر کردم 

بار اول زیاد رعایت نکردم صدافتاب نمیزدم برگشت شش ماه پیش دوباره لیزر کردم فعلا خداروشکر کک و مک ندارم