2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خودت دو روز بعد بازم تكرار كن خيلي استرس داره دركت ميكنم انشاالله بارداري راحتي داشته باشي عزي ...

همین قصد رو دارم اما ۴۸ ساعت بعد از بتای امروزم میشه جمعه و همه آزمایشگاهها تعطیلن!

خداروشکر که مشکلتون برطرف شده، لطفا" برای من ام دعا کنید.

توکلت به خدا باشه.من دوران بارداری وحشتناکی گذروندم.تازه یه قسمتش رو برات گفتم.مشکلات دیگه ای هم داشتم.ومعلومه استرس واضطراب زیادی هم متحمل شدم.الان اگه بهت بگم به خودت استرس وارد نکن مطمئنا خیلی سخته.ولی باورکن استرس شرایط رو بدتر می‌کنه و روی جنینت هم تاثیر منفی می‌ذاره که بعد به دنیا آمدنش خودشو نشون میده.بچه هم مضطرب و عصبی میشه.پس سعی کن فقط مثبت فکر کنی و امیدت به خدا باشه.گر نگهدار من آن است که من میدانم،شیشه را دریاب سنگ نگه می‌دارد....

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
گفتم گلم

متاسفانه تجربه ی خودم خوب نبود.

ولی خواهرم از همون اول سر هردوتا بچه هاش خونریزی داشت و همون شیاف میذاشت. خداروشکر الان یکیش 9 سالشه اون یکی 1.5 ساله. توی این موقعیت غیر از شیاف فکر می کنم کاری نمی تونن کنن دکترا! استراحت کن، انشالله که جاش محکم شه و سالم بیاد بغلت.

در حال بهبود....

توکلت به خدا باشه.من دوران بارداری وحشتناکی گذروندم.تازه یه قسمتش رو برات گفتم.مشکلات دیگه ای هم داش ...

بغل سنگ

باب الحسین قسمت آنان که رفته اند.... باب الرضا قرار زیارت نرفته ها🥹🥹
اولین تیر ۱۵ آذر : ۲۴ دومین تزتر ۱۷ آذر: ۷۲ سومین تیتر ۲۳ آذر: ۲۳۶

ببین جانم انشالله که بارداری شما عالی پیش میره ولی من چون خودم تجربه بارداری پوچ دارم میگم

راستش بتاهات خیلی رشد خوبی ندارن، ببشتر از چیزی که دکتر گفته پروژسترون مصرف نکن