2777
2789
مامان جونا پسر من ٢ سال و نیمشه باید پاش ٣ هفته تو گچ باشه خواستم ببینم کسی بوده تجربه داشته باشه؟؟درد داره تو این ٣ هفته؟گچش فایبر گلاسه ،موقع خوابیدن اذیت میشه؟
خدایا تنها ارزوم سلامتی و سربلندی دو قلوهامه ❤️❤️❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا گژارش نمیزنین واسه اون تاپیک،، اون کاربر قبلا هم ازین اراجیف گذاشته

شما از کجا میدونید نزدم؟😁ولی کلا به راحتی میشه به وسیله ای پی بلاک بشن که دیگه کاربری جدید نسازن دلیل اینکه از طرف سایت این کار انجام نمیشه خودش جای سواله

مریم جون چی شده ؟؟امیدوارم کوچولوت بهتر بشه 

سلام عزیزم ممنون از محبتت این تاپیک فکر کنم تقریبا ۲ سال پیشه ،یه تاپیک سرکاری زده شده که متاسفانه استارترش بیماره در مورد اون بود صحبت

شما از کجا میدونید نزدم؟😁ولی کلا به راحتی میشه به وسیله ای پی بلاک بشن که دیگه کاربری جدید نسازن دل ...

واقعااا برای منم سواله چرا هیچکاری نمیکنن ،، باید کلی گزارش زد تا بلخره ی نی نی یار پیدا شه و تعطیل کنه

خدایا شکرت❤
عزیزان خودم میدونم باید گچ بگیره چون تشخیص دکترش بوده فقط میخوام اطلاعات در مورد بعدش داشته باشم

عزیزم شماتوبارداریتون گفته بودین توتایپیک قدیمی فولیک اسید۵خوردین الان بچتون چندسالشه؟خوبه خداروشکر؟

عزیزان خودم میدونم باید گچ بگیره چون تشخیص دکترش بوده فقط میخوام اطلاعات در مورد بعدش داشته باشم

سلام مریم جان شماتوبارداریتون گفته بودین تویه تایپیک فولیک اسید ۵ میل خوردین درسته عزیزم؟