2777
2789

سلام، هفته ۴ الی ۵ بارداریم.

۹ روزه فهمیدم که باردارم.

از همون روز اول که فهمیدم درد داشتم

از دیروز ظهر دچار لک بینی قهوه ای شدم، شیاف پروژسترون ۴۰۰ پو یه دونه قرص دوفامد ۱۰ که دکترم داده بودن استفاده کردم، از چند ساعت بعدش دچار خونریزی شدید و به رنگ قرمز شدن در حد پریودی.

رفتم دکتر  آز تیتر نوشتن (قبلنم دوتا داده بودم) و گفتن که میتونم دوتا قرص و شیاف روزانه استفاده کنم.

امروز جواب آز رو بردم گفتن همه چیز اوکیه، فقط استراحت کن و ۵ روز دیگه بیا برا سونو اما خونریزی من بیشتر شده و ظهر یه دونه دیگه هم شیاف زدم (هم صبح و هم ظهر)

حالا دوتاسوال دارم:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپول پروژسترون نداد؟

آمپول پروژسترون بده که سقط میشه، چی میگی

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
آمپول پروژسترون نداد؟

اونو بعد ماه ۵ میدن معمولا.. 

از الان نمیشه

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

سونو رو حتما سر موعد انجام بده

دور از جون شما دوست من بچه در حال سقط رو با امپول و دارو نگه داشتن ۳ هفته بعد تب و لرز کرد مشخص شد جنین رو همون موقع از دست داده بوده و بخاطر باقی موندن تو بدنش عفونت کرده

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
۱- آیا شیاف پروژسترون رو میشه ۳ بار در روز استفاده کرد؟ یعنی هر ۸ ساعت . واینکه درصورت قطع خونریزی م ...

دکتر توی بارداری، شیاف پروژسترونم داده؟

تیکر بارداری نیست!  من مجردم. این تیکر زمان رسیدن به خواسته ی بزرگمه🌿 اما امیدوارم این تیکرو یه روز واقعا برای بارداری هم بزنم❣️
۱- آیا شیاف پروژسترون رو میشه ۳ بار در روز استفاده کرد؟ یعنی هر ۸ ساعت . واینکه درصورت قطع خونریزی م ...

خودت سرخود اینکارو نکن اصلاااا

هرچی دکتر گفته همونو انجام بده

ولی من ک بخاطر خونریزیها بستری بودم هر ۸ ساعت دادن. بعد کردن روزی ۲ تا

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   

سه بارشو نمیدونم من خونریزی شدید بودم ماه چهار ، روزی دوتا گذاشتم خونریزی که قطع شد ، فقط شبا یدونه میزاشتم ، اونم تا اخرررر بارداریم

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️