2777
2789

خانما یک اپلیکیشن هست به اسم زبان باز کن کودک. من از دوسال و نیمه دخترم براش گذاشتم الان که سه سالش شده واقعا دارم نتیجه میگیرم. از هر چی کتاب کمکی و پک و هرچی که فکر کنین بهتره. من براش دانلود کردم روی تبلت اولش اصلا جذاب نبود ولی یکی دوبار مثلا میوه ها رو براش اوردم مثلا این میگفت پیاز منم براش پیاز میاوردم . الان خیلی قشنگ همه چیز و یاد گرفته. و داره میگه. مثلا پیاز و میگه هیاز... باز به نظرم خیلی خیلی بهتر شده. دوست داشتین استفاده کنین

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من دیر صحبت کرد سه سالگی کامل حرف زد اماااا

حروف غلط داره... ۱۳ تا حرف هست که توی صحبت کردن ش واضح تلفظ نمیکنه

اشتباه من رو نکنید ببرید گفتار درمان. سریع راه میفتن

ما تازه داریم میریم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
دختر من دیر صحبت کرد سه سالگی کامل حرف زد اماااا حروف غلط داره... ۱۳ تا حرف هست که توی صحبت کردن ش ...

من گفتار درمان بردم از سن دو سالگی. ولی اصلا دخترم همکاری نکرد حتی گفتن علائم اتیسم هست انقدر داستان ها کشیدم که دیگه همسرم گفت ولش کن . خودم دلم طاقت نیاورد کلی کتاب و پک و مجموعه های مختلف خریدم باهاش شروع کردم کار کردن. این اپلیکیشن هم خیلی کمکم کرد. ایشالا تا عید ببینم نتیجه چیه اگه دیدم نتیجه نگرفتم میبرمش دوباره گفتار درمان. 

عزیزم دختر خانوم دو‌ساله ات چجوری بود حرف زدنش؟ جمله گفتنش؟

دختر من الان سه سالش هست. جمله که نمیگه فعلا داره کلمه میگه

من گفتار درمان بردم از سن دو سالگی. ولی اصلا دخترم همکاری نکرد حتی گفتن علائم اتیسم هست انقدر داستان ...

گفتار درمانگر رو پرس و جو کنید

من هم یک بار شکست خوردم با یه گفتاردرمان دیگه ۳ تا حرف رو کار کرد که همه رو نصفه نصفه استفاده میکنه ‌بعضی کلمات درست بعضی ها نه. اونجا اصلا بهش گوش نمیکرد. تو خونه باید از پله میبردمش بالا و پایین که به ذوق پله رفتن باهام تمرین کنه

تا اینکه مشاور بهم گفت فقط دو نفر هستن که کارشون رو قبول داره

اینیکی دخترم رو قشنگ جذب کرده جوری که دخترم برای اینکه جلوش کم نیاره تو خونه تمرین میکنه

مشکل من اینه الان چهارسال و نیمشه و مهر اینده باید بره  پیش دبستانی

وقنی بزرگ شه مشکلاتت زیاد میشه

میری پارک بچه ها تحویل نمیگیرن چون نمیفهمن چی میگه...  میره کلاس چند بار باید تکرار کنه  معلم بفهمه

سر خورده میشه اینجوری

بخاطر اینکه نمیتونه حرف هاش رو مثل بقیه بگه رو میاره به داد زدن

اینها همه تجربیات من هست...

مشکل من اینه الان چهارسال و نیمشه و مهر اینده باید بره  پیش دبستانی وقنی بزرگ شه مشکلاتت زیاد ...

الهی بمیرم درک میکنم کاملا ولی بخدا الان که داره کلمه میگه انقدر ذوق زده شدم که حد نداره. حتما بعد از عید دوباره میبرمش. به من ادرس به گفتار درمان توی مرزداران و دادن