2777
2789

بچه ها اینجا چرا همه شرایط مالی زندگی شون بده

یعنی الکی تاپیک میزنن از احساسات مردم سو استفاده کنن؟؟

یا واقعا شرایط اشون بده

من فامیل هامون خیلی خوب زندگی میکنن

مثلا الان پسر داییم تولدش بی ام و کادو گرفته ۲۰ سالشه

الان عکس اشو میذارم

یا اون یکی دوستم باباش براش بنز خریده  

تو ایرانم هستن‌

چرا ایران اینا با شما فرق داره

خیلی ام پولدار نیستن ولی خوب زندگی میکنن

دوستای باشگاهم یا دانشگاه هم همه خیلی خوب زندگی میکنن

ایران نینی سایت واقعیه 

یا ایرانی که اطرافیان من توش زندگی میکنن

پز پلاستیکی🤣🤣🤣

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تداخل جهان‌های موازی رو شاهد هستیم دوستان.

چیزی نیست، این باگ به زودی برطرف میشه و استارتر به جهان خودش برمی‌گرده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

کسی که بنز داره ... خیلی پولدار نیست؟!

بله عزیزم اینا زیر خط فقرن 😂😂

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

ببین

کسی که این حرف رو میزنه

یا سه سالشه

یا عقلش در حد بچه سه سالس

واقعا نمیتونم بپذیرم جز این باشه و این موضوع سوال شه براش

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

والله اطرافم کلا بنز ندارن حالا وضعشون هم بد نیست ولی واقعا اوضاع جامعه رو نمیبینی خود دولتم مبگه وضع مردم خرابه

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

من میگفتم اینجا اینستای مناطق محرومه باور نمیکردید بفرما🤧🤦‍♀️🤣

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

چصی چصی چصی 😮‍💨😂😂😂

با لحن خودش خوندم 😂😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم