من خودم از این مدل تام فورد خوشم اومده؛قیمتش۲میلیون و۹۰۰هست
میارزه بنظرتون؟
برند بهتری رو میشناسید تو این رنج قیمت؟
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خدا گفتم :بیا جهان را قسمت کنیم
آسمان مال من،ابر هاش مال تو
دریامال من،موج هاش مال تو
ماه مال من،خورشیدمال تو،
خداخندید گفت: بندگی کن..
همه دنیا مال تو..من هم مال تو
وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵
قشنگه اگه به صورتت بیاد من چیکار کنم هیچ مدل عینکی بهم نمیاد با اینکه میگن به صورت بیضی همه چی میاد& ...
همه قابهارو امتحان کردم
همین مدل بهم میاد، صورتم گرده
این مدل به صورت بیضی هم میاد بنظرم،امتحان کردین تاحالا؟
نه هرچی میشناسم بالا7م هست مال پرادا خیلی دوست دارم
آره پرادا مارک خیلی خوبیه
گوچی و دیور هم بالای ۷میلیونن؟
چرا اینقدر همه عینک گرون میشناسید من تهش یه ۲۵۰دیده باشم اونم گفتم وای واسه این که یه روز تو تاکسی یا زیرم جام بمونه
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.