2777
2789

ی نفر تاپیک بزنه بقیه جواب بدن اگه اینجوری میشد  خوب بود 

نیستمتون ، نه همتون بیشترتون

مسابقه دو گذاشتیم😬

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیازی نیست بگردی تاپیکت‌ پیدا کنی بذار یاد بدم چجوری تاپیکای خودتو ببینی

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
فردا فیناله 

اماده کنیم خودمونو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سریع میره پایین انقد حجم زیاده تو سر تیتر نمیمونه 

خب بزن رو پروفایلت تا تاپیکایی که زدی رو ببینی!

لازم نیس از اونجا بگردی

آیدی روبیکا برای ف.ال قران وکف بینیMobbina34 فقط خانما❤هزینه بعد از رضایت شما و در حد توانتون❤

این بالا پروفایلته بزن یدونه روش بعد بزن قسمت نی نی سایت من 👇

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
این بالا پروفایلته بزن یدونه روش بعد بزن قسمت نی نی سایت من 👇

رو همین پروفایلش ک نظر گذاشته هم بزنه نشون میده خو

آیدی روبیکا برای ف.ال قران وکف بینیMobbina34 فقط خانما❤هزینه بعد از رضایت شما و در حد توانتون❤
بلدم اونو میگم سریع میره پایین تو دید نمیمونه 

اهااا

خب اگه هی نظر بدن کاربرا تو بروزرسانیا هم نشون میده

بهترین تاپیکارو باید انتخاب کنی که طرف نتونه ازش رد بشه 

دقیقا خوب فکر میکنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

این سبزه همه  پستا یا تاپیک هایی که ذخیره کردیه 

پایینش نارنجیه همه تاپیک های خودته همینی که دنبالش میگردی اگه بزنی رو مشاهده کل تاپیک هایی که تا الان زدی برات میاد می تونی ببینی 

قرمزه هم تاپیکایی نشونت میده توشون پست گذاشتی ولی خیلی قدیمی ها حذف میشن برات