دخترم یه ماه دنیا اومده پشتش له شده کامل (مقعدشو میگم) هرچی میبرم دکتر پماد کالاندولا کلوتریمازول زینگ هرچی میده استفاده میکنم براش فایده نداره زخم شده دیگه نمیدونم چیکار کنم کسی تجربه ای داره ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه آلفا نزدم میزنم پمادارو چندبار ولی فایده نداره اصلن
ببین به محض اینکه کثیف کرد بازش کن ،نزار بمونه تو کثیفی ،بشور خشکش کن یه چند دقیقه بزار باز بمونه ،بعد پماد ان ان بزن مایبیبی کن انشالله به زودی خوب میشه 😘😘😘
هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
ببین درست میگه چون کورتون داره ولی برا این یه بار که شدید سوخته ،عیبی نداره بزن من خودم برا پسرم که کوچیک بود اینجور شد بردم مطب خانم دکتر فوق تخصص فکرشو بکن وقتی باز کردم ببینه از کیف خودش پماد ان ان دراورد گفت بمال بعد براش نوشت خریدم عالی بودخدا رو شکر اخرین بار بود اونشکلی شد
هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...