2777
2789

سلام دوستان عزیز چه کسانی دو بار زایمان طبیعی انجام دادن چطور بود 

میگن دومی راحت تر و سریع تر هست 

و اینکه چند هفته دردتون گرفت ؟

درد کمتر بود یا بیشتر 

من زایمان اولم ۲۴ ساعت طول کشید تا دردم شروع بشه چون القا زایمان انجام دادن برام بعد ۵ ساعت شروع درد زایمان کردم تا ۵ سانت زیاد درد نداشتم بین ۵ تا ۷ یکم تحملش سخت بود بعد اون اپیدورال برام انجام دادن دیگه یا خنده زایمان کردم 

حالا برام سواله بعضیا میگن راحت تره و اینکه کانال زایمان سریع تر باز میشه میخوام تجربه های شماها رو بدونم 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اومدم ببینم زایمان دوم چطوره

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰

برای هرکسی فرق میکنه انشاالله واسه شما اسون باشه

من زایمان اولم اصلا بی حسی و اپیدورال نگرفتم فیزیولوژیک ۴۱ هفته و ۴ روز زایمان کردم

دومی هم انشاالله اگه شرایطشو داشتم طبیعی میرم

برا من ک اولی خیلی راحت تر بود اولیو ۲ ساعت درد کشیدم دومیو از صبح ک دردم گرفت ۱۰ شب زایمان کرذم ولی ...

ای جان خدا برات حفظ کنه جنسیت اول چی بود دومی چی ؟

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
از چه لحاظ؟😍

آخه اولی کیسه آبم یهویی پاره شد و خیلی هول هولکی رفتم بیمارستان و کارام رو برنامه نبود ولی سر دخترم قشنگ همه کارامو کرده بودم و آمادگی داشتم و دخترم روز دختر به دنیااومد

خودت نفهمیدی علتش چیه ؟ بچه درشت تر بود  

همش ۱۰۰گرم بیشتر بود

چرا دلیلش این بود که اولی رو امپول فشار زدن ۲ساعته دردام شدید شد و دنیااومد

ولی دومی رو فیزیولوژیک دنیااوردم بی هیچ امپول و بی حسی

۱۲ساعت درد کشیدم

راحت تر بگم که متوجه بشی مث زمان قدیم زایمان کردم 😒🤢🤢

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری