2777
2789
عنوان

انتقال جنین

2046 بازدید | 17 پست

سلام خانما گل

عزیزان کسانی ک در  مرکز  رویان جواب گرفتن  میشه بیایین بگین 

ای وی اف  یا ای یو ای یا میکرو  بودین 

و چه سالی ؛ بار اول انتقالتون  جواب گرفتین ؛  علایماتون بگین

خواهش میکنم

مراکز دیگ هم جواب گرفتین   میشه بیایین بگین

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از دوستای من بیمارستان طالقانی میرفت اونجا جواب گرفت . تازه کلی از مشکلات دیگه اش رو هم تشخیص دا ...

خداروشکر عزیزم 

طالقانی واسه کجاست؟

واسه منم دعا کن جداب بگیرم  

الان روز دهم انتقالم

خداروشکر عزیزم   طالقانی واسه کجاست؟  واسه منم دعا کن جداب بگیرم    الان ...

بیمارستان طالقانی زیرمجموعه دانشگاه شهید بهشتی هست دکترای متبحری هم داره. 

انشاالله که جواب میگیری . 

بی بی نزدی؟ 

شما هم برای من دعا کن

بیمارستان طالقانی زیرمجموعه دانشگاه شهید بهشتی هست دکترای متبحری هم داره.  انشاالله که جواب ...

ن عزیزم هنو بی بی نزدم منتظرم برم ازمایش 

امروز شانس  خارش واژن گرفتم خیلی میترسم

ان شالله ک  جواب میگیری

شما تو چ مرحله ای

ن عزیزم هنو بی بی نزدم منتظرم برم ازمایش    امروز شانس  خارش واژن گرفتم خیلی م ...

چی شد مثبت شدی یا نه؟

دیدم اومدی پستمو لایک کردی چشمم خورد به تاپیکم ناراحت شدم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
چی شد مثبت شدی یا نه؟ دیدم اومدی پستمو لایک کردی چشمم خورد به تاپیکم ناراحت شدم

سلام ن عزیزم ازمایش ندادم امروز روز ۱۴م

خارش واژنم همچنان ادانه داره بگیر نگیر داره

چند روز هم  زیر دلم درد میکنه انگار الانه ک پری شم ولی باز خوب میشع

سلام ن عزیزم ازمایش ندادم امروز روز ۱۴م   خارش واژنم همچنان ادانه داره بگیر نگیر داره  چ ...

انشاالله که مثبتی،بی بی چک بزار

ی دکتر برو احتمالا عفونت داری

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
انشاالله که مثبتی،بی بی چک بزار ی دکتر برو احتمالا عفونت داری

قربونت برم 

ان شالله دعا کن برام  

زنگ زدم مرکز گف عفونت قارچی    پماد کلوتربمازول بگیر موضعی استفاده کن  بهتر ک نشد هیچ میزنم برتر خارش

من  بخاطر شیاف همش خودم با ژل شستم   خودم داغون کردم  

انشاالله که مثبتی،بی بی چک بزار ی دکتر برو احتمالا عفونت داری

واقعیتش    از بی بی چک  میترسم

امروز برم ازمایش مشخص میشه  جنینام ۲روزه بودن  امروزم ک ۱۴ روز   شد 

واقعیتش    از بی بی چک  میترسم   امروز برم ازمایش مشخص میشه  جنینام ۲روزه ...

توکل به خدا گلم انشاالله مثبت باشی و بمونه برات عزیزم،هرچی خدا بخواد همون میشه

توکل به خدا گلم انشاالله مثبت باشی و بمونه برات عزیزم،هرچی خدا بخواد همون میشه

ممنونم عزیز دلم 

تاپیک شما رو هم خوندم خیلی ناراحت شدم 

چرا ۷هفته  سقط کردین؟

ممنونم عزیز دلم   تاپیک شما رو هم خوندم خیلی ناراحت شدم   چرا ۷هفته  سقط ...

نمیدونم از هفته ۵ لکه بینی داشتم بعد ی شب خونریزی کردم و سقط شد با اینکه استراحت مطلق بودم،خلاصه خوشحالیم دوام نداشت

نمیدونم از هفته ۵ لکه بینی داشتم بعد ی شب خونریزی کردم و سقط شد با اینکه استراحت مطلق بودم،خلاصه خوش ...

الهی بگردم ناامید تشو 

ان شالله خدا  ب زودی دامنت سبز میکنه