2777
2789

سلام دوستای خوب .. کسی هست بخاطر عفونت مکرر گوش بچش و بعد از مصرف انتی بیوتیک لوله تهویه داخل گوش گذاشته باشن که مایعات داخل گوش رو تخلیه کنن ؟ میخوام بدونم ‌سخت بوده ؟ 

عزیزم برادرزاده من لوزه ش بزرگه دکتر گفته بود لوزه ک حتما باید عمل بشه و پرده گوشش هم کشیده شده و عفونت مکرر باعث شده جرم جمع بشه گفته بودن ک دارو میدم دو هفته اگ خوب نشد گوش رو هم حسن جراحی لوزه اون میله رو بزارن برا تخلیه اما دارو مصرف کرد خوب شد گفت گوشش نیاز بعمل نداره دیگه شما هم دکترخوب ببرر انشالله ک گوشش خوب میشه اگه لوزه بزرگه عملش کن دیگه گوشش جرم جمع نمیشه خودش تخلیه میشه اما قبلش باید دارو بده دکتر ک ببینم خوب میشه یا نه نیاز پیدا می‌کنه ب اون میله یا نه امیدوارم سالم و سلامت باشه بچتون همیشه نگران نباش عمل راحتی هست 

عزیزم برادرزاده من لوزه ش بزرگه دکتر گفته بود لوزه ک حتما باید عمل بشه و پرده گوشش هم کشیده شده و عف ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم 

پسرمنم گفتن دو هفته اخرین دوره انتی بیوتیک رو بخوره اگر برطرف نشه دیگه مجبورن اینکار رو انجام بدن خیلی نگرانم بچه کوچیک طفلط باید بیهوش بشه ☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفت اینکه انقد عفونت مکرر گوش میکنه لوزه سوم داره باید اونم انجام بدیم 

عزیزم مشکل اصلی بچه شما پس لوزه ش هست حتما باید لوزه ش عمل بشه و عمل خیییلی راحتی هست بعد اگه نیاز باشه حین عمل میله هم میزارن تو گوشش برای تخلیه جرم اگه با این داروها خوب بشن دیگه نیازی نیست بزارن ولی بلافاصله عمل لوزه ش رو انجام بدین تا دوباره گوشش عفونت جمع نشده تا دوباره سرما نخورده لوزه ش رو عمل کنین حتما گوشش هم خوب میشه و دیگه حرم جمع نمیشه فقط داروها مرتب بده بهش انشاالله ک میله نخواد اینم بگم که حتما پیش دکتری ببرین ک دوتاش با هم انجام بده براش ینی دوبار بیهوشش نکنن اگه با دارو خوب نمیشه گوشش ی دفه هر دو عمل رو با هم انجام بدین براش ی بار بیهوش بشن 

عزیزم مشکل اصلی بچه شما پس لوزه ش هست حتما باید لوزه ش عمل بشه و عمل خیییلی راحتی هست بعد اگه نیاز ب ...

باشه چشم عزیزم 

خدا خیرت بده عزیزم که راهنماییم کردی انشاا.. همیشه سلامت باشی 😘

باشه چشم عزیزم  خدا خیرت بده عزیزم که راهنماییم کردی انشاا.. همیشه سلامت باشی 😘

خواهش میکنم توکل بخدا اینم بگم چون بچست و نگرانی هیچوقت ب حرف فقط ی دکتر نکن دوسه تا دکتر خوب تهران ببر ببین بقیه چی میگن گوشش نود درصد با دارو خوب میشه و سریع تا باز سرما نخورده عمل لوزه رو انجام بده یا نهایتا نیاز شد دوتاش با هم انجام بده دوباره بیهوشش نکنن موفق باشی و سلامت