2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعی ندارم درموردش🙄

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
چقدر بده که همه ربطش دادن به رابطه جنسی😐

چون همینه واقعا.دوستم ی دوست پسر داشت با ی بیوه پسره رابطه داشت با دوست من دوست بود چون دوستم رابطه رو قبول نمی کرد.الان پسرای مجرد بیشتر دنبال دخترای اوپنن

بعضیا منظوری ندارن کار دله 

بعضیا براشون فرقی نداره 

بعضیا واسه پولش 

بعضیا واسه سواستفاده 

بعضیام کلاً سلیقه شونه آدم بزرگ دوس دارن 

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
چقدر بده که همه ربطش دادن به رابطه جنسی😐

ربط داره ک ربط میدن 

راحت وقتی رل هستن میتونن همه کار بکنن بخاطر همون 

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  

بله درسته واقعا.

من میشناسم دوتا داداش با دوتا خانم مطلقه ازدواج کردن حتما چیزی خوبی دارن که ازدواج کردن 

دعا کنید زن حسین بشم منم دعا میکنم شمام زن آقاتون بشین... انشالله که خیره  ♥️⚘️😋💮🌈💮🌷🤥💮🍀🐅🔴🐅🤩🤫😏🐎🌷🐎🌷🐎🐎🌈🐎🐎🐎🌷🤫🤫😏🤫🤩🤫🤩🐎⚘️💞👋🔴🤥🔴🔴🔴🔴🔴🥰😞🌈😘😑🤬😑🌷🌹🌈🌹🌷🌹🌷🌹🌈🌹😏😞😏😞🌷😞😏♥️😏😞😆😘😑😋♥️🤬♥️♥️♥️♥️😋♥️😋♥️♥️♥️♥️😑⚘️♥️🤩😑🍀😑😑🌷😑🤩😑♥️🤩♥️🤩♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️😑😑😑♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️⚘️🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🌷🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐎🐅🐅🐅🐅🐅🐅
علتش واضحه دیگه خانمای مطلقه رو باهاشون به راحتی میشه ارتباط جنسی برقرار کرد ولی با یه دختر مجرد که ...

اینم اضافه کن تا خانومی خودش نخواد رابطه داشته باشه مطلقه هم باشه باز پاک دامنه اوج خشونته نسبت به خانومای طلاق گرفته این طرز فکر حداقل خودمون به همجنسامون رحم کنیم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منظورم برای ازدواج بود.

دلتو خوش نکن درصد خیلی کمی پیش میاد که ازدواج کنن اکثر خانومای مطلقه با وجود سن پایین هم باز خواستگارشون مردابی هستن که یا متارکه کردن یا همسرشون فوت کرده با وجود چند تا بچه یا هم سن بالا هستن چرا باید علاقه داشته باشن اینکه آدم بره یه دختر مثل خودش مجرد بگیره و همه چیو اولین بار باهاش تجربه کنه کجا کسی که یه بار ازدواج کرده کجا(در ضمن اولین تجربه صرفا رابطه جنسی نبود)