2777
2789

قبلا کرونا نداشتی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

منم چند روزه شدیدا موهام میریزه والا تو یه ماه کل موهام انقدر نمی‌ریزه خیلی ناراحتم آزمایش باید بدم راهکار سنتی هم انجام میدادم قبلنا جواب بود الان نه 

زرده تخم مرغ و روغن زیتون

فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده شاید هورمونی

شایدم از نقص ویتامین و آهن واینچیزاس

شایدم از استرس و ژنتیک و....

کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

داشتم ولی خب قبلشم ریزش مو داشتم 

ی آزمایش بده

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

عزیزم من تو سه ماه اخیر ریزش موی شدیییید داشتم به حدی که پوست سرم مشخص شده، تز بس غصه خوردم و کابوس دیدم داغون شدم. هر چقدر تخم مرغ، حنا، هفت حنا، روغن های گیاهی و...  هیچ تاثیری نداشت. آزمایش هم هیچی نشون نداد هیچ مشکل یا بیماری زمینه ای هم نداشتم دکتر گفت گاهی اوقات برای بعضی ها پیش میاد حتی دکتر وقتی دست برد لای موهام و درآورد ازم سوال کرد سابقه کچلی تو فامیل داریم که گفتم نه، خلاصه که دو تا دکتر رفتم یکیشون 6 تا آمپول دکسپانتنول و بیوتین داد باید هر هفته از هر کدوم یکیش رو میزدم از بعد از آخرین باری که آمپول ها رو زدم خدا رو شکر ریزش موهام قطع شد به طرز شگفت آوری، البته یه شامپو هم داد اسمش اسکالوپیا بود اون شامپو هم خوب بود

من جوری ریزش مو داشتم که گریه میکردم اصلا نمیخواستم موهامو شونه کنم تازه موهام کوتاه هم هست تا سر شونه هام هم نیست، چند بار نشستم روی ملحفه سفید تعداد موهام که میریزن رو موقع شونه کردن شمردم بین 300 تا 400 تا در روز یعنی افتضاح موهام کم پشت شد اون مدت، حالا که ریزشش قطع شده فقط امیدوارم که دوباره پر بشه