2777
2789

ظهر خونه خواهرم بودم موقع برگشت رفتم تو اتاقشون لباسامو عوض کن یه دستبند طلا داشت روی میز آرایش گذاشته بود یهو نمیدونم چطور شد به خدا اصلا اختیارم دست خودم نبود دستبند برداشتم گذاشتم تو جیب مانتوم ،حالا چکارکنم؟ آبجیم فعلا زنگ نزده که چیزی بهم بگه.  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم خودت پیش دستی کن و زنگ بزن بگو کیفم رو ریختم و طلات رو داخل کیفم دیدم نمیدونم چه جوری افتاده یا بگو فکر کنم به لباسم گیر کرده و افتاده داخل کیف. به نظرم نزار خواهرت زودتر زنگ بزنه

به یه بهانه ای برگرد بذارش سر جاش

اگه باهاش صمیمی هستی زنگ بزن بگو دستبندو دستم کردم دیگه یادم رفت درش بیارم,پیش منه نگران نباش

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

بگو دستبندت رو دستم کردم خواستم ببینم تو دستم چه جوریه یادم رفت بزارم سر جاش الان اومدم خونه دیدم باهامه ..یه وقت دنبالش نگردی پیش منه..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

زودتر زنگ بزن ..

صدایت میکنم اما                                                                 جوابت را نمیخواهم                                                              که در هر پاسخت                                                                  یک مثنوی کم میشود از من                        

ببین اگه خواهرت خودش زنگ بزنه خیلی ضایعه ست..