2777
2789
نمیدونم شاید از تنهاییه هر کی باهام دوس میشه اشغالو هرزه از کار در میاد دو سال یکیو التماس کردمو اخر ...

فکر نکن که فقط شانس شما بوده... تنهایی و بی وفایی زیاد شده... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسول یه واحد مهم با درامد زیادم اما دلم خوش نیس حتی حال ندارم برم یه لباس بخرم ۲۰ روزه بدترم شدم دا ...

وای عزیزم منم یه سال ونیمه اینطورم ۳ماهه از خونه بیرون نرفتم هیچی خوشحالم نمیکنه خواب هم ندارم چه روز چه شب شما چرا عزیزم چند سالته؟

مسول یه واحد مهم با درامد زیادم اما دلم خوش نیس حتی حال ندارم برم یه لباس بخرم ۲۰ روزه بدترم شدم دا ...

عزیزم میدونم چی میگی من پانیک هم گرفتم. نماز استغاثه به حضرت فاطمه خوندم. چله زیارت عاشورا، نماز روز پنجشنبه و روزی 400 مرتبه استغفرالله گفتم. خدا نجاتم داد. داشتم از ناراحتی و افسردگی میمردم. 

وای عزیزم منم یه سال ونیمه اینطورم ۳ماهه از خونه بیرون نرفتم هیچی خوشحالم نمیکنه خواب هم ندارم چه رو ...

عزیزم همین که بیرون نمیری افسردگی رو تشدید میکنه و بی‌خوابی میاره وقتی بیرون نری

وای عزیزم منم یه سال ونیمه اینطورم ۳ماهه از خونه بیرون نرفتم هیچی خوشحالم نمیکنه خواب هم ندارم چه رو ...

۳۳ سالمه  دوسال پیش با یکی اشنا شدم خودش اومد تو زندگیم بعد یه ماه گفت استخاره گرفتم بد اومده هی میومد هی میرفت منم هربار میرفت التماس میکردم اما دیگه ول کردم فایده نداره رفتنش تشدید کرد حالمو

۳۳ سالمه  دوسال پیش با یکی اشنا شدم خودش اومد تو زندگیم بعد یه ماه گفت استخاره گرفتم بد اومده ه ...

منم ی سال از شما بزرگترم منم عقد بودم جداشدم خیلی وقتا دلم میگیره از زندگی خسته میشم ولی سعی میکنم دوباره امیدمو به زندگی برگردونم ... 

دعا کنید عمرم تموم شه

ای بابا ، این حرفا چیه دختر خوب ، به جای این حرفا پاشو برو روانشناس . افسردگی درمان داره ، بهت دارو میده حالت بهتر میشه .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
منم ی سال از شما بزرگترم منم عقد بودم جداشدم خیلی وقتا دلم میگیره از زندگی خسته میشم ولی سعی میکنم د ...

چرا

خودت جدا شدی یا اون ول کرد

منم فک کنم از تنهایی اینجوری سدم هیشکی منو دوس نداره خیلی تنهام اخه مگه من چمه

چرا خودت جدا شدی یا اون ول کرد منم فک کنم از تنهایی اینجوری سدم هیشکی منو دوس نداره خیلی تنهام اخه ...

خودم جدا شدم ولی خب منم تنهام ی جورایی خودمو سازگار کردم با این شرایط ولی حقم نبود 

۳۳ سالمه  دوسال پیش با یکی اشنا شدم خودش اومد تو زندگیم بعد یه ماه گفت استخاره گرفتم بد اومده ه ...

عزیزم الان طف کشته مرده یکی هست پا پیش میذاره التماس میکنه چند وقت بعد از ازدواجشون کار به خیانت و جدایی میکشه عزیزم اصلا التماس نکن شاید خدا صلاح دونسته اینطور شده انشالله کمک میکنه فراموشش کنی