marya10 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 311 عنوان خونریزی شدید در بارداری خارج رحمی علامت خوبیه یا نه؟ خواهش میکنم بیایین 2512 بازدید | 24 پست کسایی که تجربه داشتین کمک کنین لطفا 1401/09/23 | 18:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marya10 مدیر استارتر عضویت: 1396/08/16 تعداد پست: 311 خارج رحمی هستی بایدبه بیمارستان مراجعه کنی سوال رو جواب بده عزیزم ، بیمارستان رفتن که مشخصه از واجباته، کسایی که دفع کردن جنین رو بیان نظر بدن که این خونریزیا علامت سقطه یا نه
deniz_malekirad عضویت: 1399/07/14 تعداد پست: 3801 از کجا فهمیدی خارج رحمی هستی؟من یدونه سقط داشتم میگن ممکن خارج رحمی بوده باشهاز کجا میشه فهمید 💛آسمان میبیندآسمان مینویسدآسمان جبران میکند💛
جاذب_انرژی_مثبت عضویت: 1399/03/10 تعداد پست: 515 عزیزم خونریزی توی بارداری خارج رحمی علامت خوبی نیست چون جنین دفع نمیشه بایدبا دارو جذب بشه یا با لاپاراسکوپی درش بیارن سریع برین بیمارستان
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 21800 فقط سریع برو بیمارستان.واسه من علامت خوبی نبود.انشالله برای شما بلا دور باشه. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ساریسافلفل عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 1121 من خارج رحمی بودم زد لولمو ترکوند در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
ساریسافلفل عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 1121 فقط سریع برو بیمارستان. واسه من علامت خوبی نبود. انشالله برای شما بلا دور باشه. عزیزم شما بعد خارج رحمی باردار شدین؟ در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
amitis136 عضویت: 1396/05/05 تعداد پست: 5753 شاید به لوله ها آسیب زده خون ریزی داخلیه اگر این باشه خیلی خطرناکه زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
arameshefarhad71 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 6775 من سقط داشتم ولی خارج رحمی نبود قلبش وایستاد تو ۶هفته خونریزیم وحشتناک بود تو عمرم انقد خون ندیده بودم زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
mmssm عضویت: 1401/09/07 تعداد پست: 1972 سوال رو جواب بده عزیزم ، بیمارستان رفتن که مشخصه از واجباته، کسایی که دفع کردن جنین رو بیان نظر بدن ... من خودم سقط جنین داشتم اماخرج رحمی نبودبروبیمارستان چون احتمال داره اصلاسقط نشده واگرداخل لولهای رحمی باشه احتمال داره لوله رحمی روپاره کرده باشه
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 21800 عزیزم شما بعد خارج رحمی باردار شدین؟ هنوز نه.چون واسه من دیر تشخیص دادن و خونریزی داخلی کردم.لوله و تخمدان از دست دادم و الان با یه تخمدان شانس کمی دارم.یکساله دارو درمانی میکنم،بی نتیجه. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ساریسافلفل عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 1121 هنوز نه.چون واسه من دیر تشخیص دادن و خونریزی داخلی کردم.لوله و تخمدان از دست دادم و الان با یه تخمدا ... منم شرایطم مثل شماست دیر فهمیدن و یه لولمو از دست دادم ولی تخمدانشو دارم بنظرت اون تخمدانم که لوله نداره بکار نمیاد؟من هنوز اقدام نکردم ولی بااین اوضاع خیلی نگرانم که حامله نشم در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
ساریسافلفل عضویت: 1400/05/02 تعداد پست: 1121 هنوز نه.چون واسه من دیر تشخیص دادن و خونریزی داخلی کردم.لوله و تخمدان از دست دادم و الان با یه تخمدا ... حتما ورزش شروع کن سیاه دونه عسل بخور پیاز درمانی شروع کن چیزای گرم بخور مطمینم با اینا باردار میشی در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 21800 منم شرایطم مثل شماست دیر فهمیدن و یه لولمو از دست دادم ولی تخمدانشو دارم بنظرت اون تخمدانم که لوله ن ... عزیزم.انشالله آمادگیشو داشتی اقدام کن.به حق این وقت عزیز .دامنت زودی سبز بشه.بله خوب بالاخره هورمون آزاد میکنه و از یائسگی زود رس جلوگیری میشه. اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ