2777
2789
خارج رحمی هستی بایدبه بیمارستان مراجعه کنی

سوال رو جواب بده عزیزم ، بیمارستان رفتن که مشخصه از واجباته، کسایی که دفع کردن جنین رو بیان نظر بدن که این خونریزیا علامت سقطه یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط سریع برو بیمارستان. واسه من علامت خوبی نبود. انشالله برای شما بلا دور باشه.

عزیزم شما بعد خارج رحمی باردار شدین؟

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم

من سقط داشتم ولی خارج رحمی نبود قلبش وایستاد تو ۶هفته خونریزیم وحشتناک بود تو عمرم انقد خون ندیده بودم

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
سوال رو جواب بده عزیزم ، بیمارستان رفتن که مشخصه از واجباته، کسایی که دفع کردن جنین رو بیان نظر بدن ...

من خودم سقط جنین داشتم اماخرج رحمی نبودبروبیمارستان چون احتمال داره اصلاسقط نشده واگرداخل لولهای رحمی باشه احتمال داره لوله رحمی روپاره کرده باشه

عزیزم شما بعد خارج رحمی باردار شدین؟

هنوز نه.چون واسه من دیر تشخیص دادن و خونریزی داخلی کردم.لوله و تخمدان از دست دادم و الان با یه تخمدان شانس کمی دارم.یکساله دارو درمانی میکنم،بی نتیجه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
هنوز نه.چون واسه من دیر تشخیص دادن و خونریزی داخلی کردم.لوله و تخمدان از دست دادم و الان با یه تخمدا ...

منم شرایطم مثل شماست دیر فهمیدن و یه لولمو از دست دادم ولی تخمدانشو دارم بنظرت اون تخمدانم که لوله نداره بکار نمیاد؟

من هنوز اقدام نکردم ولی بااین اوضاع خیلی نگرانم که حامله نشم

در تاریخ۱۴۰۱/۸/۱ دوقلو هامو از دست دادم میشه یه صلوات مهمونم کنی تا دوباره بیان تو دلم و سالم بدنیاشون بیارم
هنوز نه.چون واسه من دیر تشخیص دادن و خونریزی داخلی کردم.لوله و تخمدان از دست دادم و الان با یه تخمدا ...

حتما ورزش شروع کن سیاه دونه عسل بخور پیاز درمانی شروع کن چیزای گرم بخور مطمینم با اینا باردار میشی

منم شرایطم مثل شماست دیر فهمیدن و یه لولمو از دست دادم ولی تخمدانشو دارم بنظرت اون تخمدانم که لوله ن ...

عزیزم.انشالله آمادگیشو داشتی اقدام کن.

به حق این وقت عزیز .دامنت زودی سبز بشه.

بله خوب بالاخره هورمون آزاد میکنه و از یائسگی زود رس جلوگیری میشه.

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ