2777
2789

مامانم چندتا اخلاق خیلی بد داره که عصبیم میکنه یکی اینکه خیلی ازم سؤالای بیش از حد و تکراری میپرسه یکی اینکه مدام اشتباهایی که کردم رو به روم میاره و آخرین اینکه همش بهم میگه چیکار کنم چیکار نکنم 

همه اینا باعث میشه و یه کم تند و عصبی باهاش رفتار کنم

حالا امروز یکی از وسایل منو گم کرده چون من مطمئنممممم اون وسیله رو دادم بهش و همش گردن نمیگرفت و میگفت تو ندادی بهم منم عصبی شدم و خیلی خیلی تند و بد حرف زدم اونم قهر کرد از خونم رفت گفت دیگه نمیام خونت😭😭😭😭😭

خیلی خیلی ناراحتم

همین الان زنگ بزن از دلش دربیار 

مامانا مهربونن زود میبخشن 

توهم مراعات کن درست باهاش حرف بزن 

پیامبراکرم(ص): برای پیشرفت در کارهایتان،از مخفی کاری کمک بگیرید. زیرا که مردم به هر صاحب نعمتی حسادت می‌کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم واقعا چی بگم 

ولی تمام این خصوصیاتی که گفتی مادر شوعر منم داره به علاوه ناراحتی اعصاب ،خود من خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم که چیزی نگم بهش ،ولی باورت نمیشه دو تای دخترش میپرستنش 

اصلا در عجبم چطور نقص های مامانششون رو نمیبینن 

خیلی دلم میخواد بگم بهشون اخه چطور رو مختون نیست 

ولی میگم چیکار دارم اخه به من چه

حداقل سعی میکنم ازشون یاد بگیرم

خیلی کارت بد بود  درکت میکنم ها ولی خب وقتی خونته علاوه برمادر بودن مهمونم بودا و حرمت داره

یهو عصبیم کرد کلا با کاراش خیلی عصبیم میکنه مثلا امروز موقع غذا خوردن داشت با هیجان حرف میزد یهو غذا و ماست از دهنش پاچید تو ظرف غذا و ماست من دیگه نتونستم بخورم و بازم بد اخلاق بازی دراوردم

دلم نمیخواد باهاش اینجوری رفتار کنم ولی همش کارای حرص درار میکنه

یهو عصبیم کرد کلا با کاراش خیلی عصبیم میکنه مثلا امروز موقع غذا خوردن داشت با هیجان حرف میزد یهو غذا ...

حق داری ولی بازم‌مجبوری دلش رو بدست بیاری 

من هیچکی رو دوس ندارم کلی مجبوری زنگ میزنم احوال میپزسم که دلشون نشکنه

همین الان زنگ بزن از دلش دربیار  مامانا مهربونن زود میبخشن  توهم مراعات کن درست باهاش حر ...

خیییلی سعی میکنم مراعات کنم ولی انقدر یه وقتایی حرصم میده که دیگه میترکم نمیتونم جلو خودمو بگیرم

هروقتم معذرت خواهی میکنم قبول نمیکنه میگه تو کلا اخلاقت گنده همیشه بد رفتاری میکنی بعد معذرت خواهی میکنی به چه دردی میخوره معذرت خواهیت

دارم از عذاب وجدان میمیرم

من امروز يكهفست مامامنو از دست داد همش آرزو میکنم بیاد بخوابم و بهم بگه منو بخاطر بی احترامیایی که ...

وااای عزیزمممم خدا مادرتو بیامرزه واقعا با حرفات انگار یه شوک بهم وارد شد

نمیتونم خودمو در مقابل رفتارای مامانم کنترل کنم و فقط عذاب وجدانش برام‌ میمونه