2777
2789

لطفا حالاکه اومدید تاپیکم  تا اخر بخونید من ی کانال میشناسم  همش رایگانه ها توی ایتا مطمئن هم بدردتون میخوره برای همه  کلاس  هستند‌

اموزش میدن ی آمادگی برای سال جدید پیدا کنن از اول تا ۱۲ چند نفر معلم هستن واقعا خیلی تاثیر داره برای بچه ها و خودتون کسایی که درس میخونید تا آخر سال هم اگر توی درس ها مشکلی داشته باشید پاسخ گو هستند بنظرم این فرصت رو از دست ندید مخصوصا کلاس اولی ها این کانال آنقدر خوبه 

تازه اگر بچه هاتون مدرسه ای باشن و کلاس ههای زبان ... هم برن برنامه ریزی خصوصی و شخصی میده بهتون اونم رایگان 

انقدررررر خوبههههه که نگم دیگه خودتون میدونید میتونید امسال رو با نمرات ۲۰ و خیلی خوب قبول شید و تقدیر نامه جایزه بگیرید یا بچه هاتون بگیرن یا اینکه همینجوری با سختی درس یاد بگیرید و با نمره کم قبول شید اگر میخواین راهنماییتون کنم میتونید بهم درخواست هم بدیددر این مورد سوالی باشه جواب میدم"

میشه لطفا برای حاجت روایی من دعاکنید م😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.