2777
2789

تا ۶ماه بعد از سقط نباید حامله شی

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
تا ۶ماه بعد از سقط نباید حامله شی

شرایط هرکسی متفاوته جانم ، بستکی داره پزشکشون چی بگه ، من سقط داشتم برا بارداری بعدیم دکترم گفتن ۴۰روز بعد سقط میتونم دوباره اقدام کنم خداروشکر سر سه ماه هم دوباره باردار شدم و بدون هیچ مشکلی دخترم به دنیا اومد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیزم درواقع باید از ۳ماه قبل بخوری اگه چیزی میخوای استفاده کنی چون چرخه تکامل تخمک ۳ ماهه

بهتره که یه مولتی ویتامین که مکمل بارداری هست بخری و روزانه استفاده کنی مثل فموبرا و مارکهای دیگه،من خودم اینو دارم میخورم+ ویتامینD+ ویتامین C+ قرص COQ10+ فولیک اسید 

ازمایش تیرویید، غلضت خون، ویتامینD هم حتما قبل از اقدام بده که ببینی وضعیت این ۳تا چجوریه که خیلی مهمه

بنظر من اگه میتونی هزینه کنی برو دکتر برات ازمایش ایمنی و انعقادی بنویسه که دیگه خیالت راحت بشه 

دوست عزیزم درواقع باید از ۳ماه قبل بخوری اگه چیزی میخوای استفاده کنی چون چرخه تکامل تخمک ۳ ماهه بهت ...

آزمایشات رو انجام دادم هیچ مشکلی ندارم دکترم گفت بعد سه ماه از سقط میتونی اقدام کنی،ماهی  دیگه میشه سه ماه خواستم بببنم توی این ماه چیکار کنم 

آزمایشات رو انجام دادم هیچ مشکلی ندارم دکترم گفت بعد سه ماه از سقط میتونی اقدام کنی،ماهی  دیگه ...

عزیزم ژل رویال و کوکیوتن و فولیک اسید و ویتامین دی و ویتامین سی رو روزانه استفاده کن

به امیدخدا دلت اشد بشه