2777
2789
عنوان

حالت تهوع هفته ۳۶ بارداری

2959 بازدید | 17 پست

نمیدونم چمه تقریبا دوسه روز حالت تهوع دارم و ببخشید بالا میارم بخصوص صبحا ،امروز نهار خوردم و گلاب به روتون همرو بالا آوردم از ظهرم همینطور حالت تهوع دارم عرق کاسنی و نعنا خوردم انقباضم دارم ولی درد ندارم تکونای بچم صبح خوب بود الان دقت نکردم امشبم تنهام بنظرتون خطرناکن یا نه

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام بترسونت ولی من موقع زایمانم اینجور شدم حتما برو پیش مامانت

آخه هنوز سه هفته دیگه مونده 

خانوادم شهر دیگن  

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

دیگه از هفته ۳۶به بعد باید خیلی حواست به خودتو بچه باشه بنظرم برو بیمارستان یا با دکترت مشورت کن.حتما نباید درد داشته باشی من هفته۳۹تموم شد دریغ از ی درد ولی رفتم بیمارستان موقع زایمانم بود و هیچ دردی نداشتم .انشالله به سلامتی بچتو بغل بگیری 

کاربر خاموش بودم چندین سال😊
فشارت چنده؟

نمیدونم ولی خب سرگیجه ندارم کلا موروثی ما افت فشار داریم ولی الان علایمشو حس نمیکنم

گشنمه ولی نمیتونم هیچی بخورم نگاه میکنم حالم بد میشه بخصوص بوها

کدوم شهری اگه تهرانی کمکی ازم بر میاد درخدمتم اگه تنهایی میخوای بیام ببرمت بیمارستان

ممنون اگر قرار به رفتن باشه خودم میرم عزیزم مرسی از لطفت،ولی خب چند شب پیش با علامت انقباض رفتم زایشگاه گفت رو این چیزا حساس نشو نوار قلب گرفت گفت برو درد که داشتی بیا 

دیگه از هفته ۳۶به بعد باید خیلی حواست به خودتو بچه باشه بنظرم برو بیمارستان یا با دکترت مشورت کن.حتم ...

ممنون عزیزم

من هر دو تا بچه هامو ۳۷ هفته به دنیا اوردم

سر اولی مسمومیت بارداری گرفتم

سر دومی انقدر خونه تکونی و فعالیت داشتم که کیسه ابم ترکید.

روزای اخر بارداری پر از استرس هست. ایشالا به سلامت زایمان کنی. 

من هر دو تا بچه هامو ۳۷ هفته به دنیا اوردم سر اولی مسمومیت بارداری گرفتم سر دومی انقدر خونه تکونی ...

ای جان باز خوبه به سلامتی گذشته

نمیدونم بخدا چیکار کنم آخه دردی ندارم تکوناشم کم شده