2777
2789
عنوان

چجوری ارایش چشم مجلسی انجام بدم؟؟؟

1015 بازدید | 17 پست

برا وقتایی که فرصت رفتن به ارایشگاه و ندارم میخوام یه مراسمی برم چجوری ارایش چشم بکنم سایه رو بلد نیستم هیچوقت به دلم نمیشینه

غمی به عالم نبوده که موندنی باشه پس بخند ...

بزن ط گوگل آموزش آرایش میاد یاد بگیر 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رنگایی که ترکیبش قشنگ میشه رو استفاده کن مثلا پشت چشمتو کلا آجری کن ابروهاتو لیفت کن یه ریمل خوب هم برن باکلاس میشه یا زیره ابرو و پلکتو نخودی بزن بینه اینارو قهوای بزن و گوشه چشمتو و اینکه همیشه زیر مژه های پایینم یه سایه قهوه ای بزن بعد ریمل

نزار نگاه کردن به بشقاب بقیه غذای خودتو سرد کنه

وای تروخدا دور چشمتو سیاه نکن اگ بلد نیستی😂 تو فامیل ما هرکسی بلد نیست و خودش آرایش میکنه عین پیرزنا دوووور چشمو سیاه میکنه اصن ی‌وضعی ...

ی سایه ی صورتی ملیح بزن پشت پلکت ، ی خط چشم خوشگل بکش و گوشه چشمت هم خط چشم بکش چشمت کشیده تر میشه ، ی کم سایه اکلیلی بزن گوشه چشمهات ، توی خود چشمو خط چشم سفید بکش و زیر چشمت مژه های پایینت تیره کن مداد محو بکش

این کاربری دست دو نفره ، بهار و سارا 
رنگایی که ترکیبش قشنگ میشه رو استفاده کن مثلا پشت چشمتو کلا آجری کن ابروهاتو لیفت کن یه ریمل خوب هم ...

ممنون امتحان میکنم

پیجی چیزی ندارین که اموزشاش خوب باشه؟

تو تلگرام هست بزن میاد 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
وای تروخدا دور چشمتو سیاه نکن اگ بلد نیستی😂 تو فامیل ما هرکسی بلد نیست و خودش آرایش میکنه عین پیرزن ...

ممنون عزیزم خوشم اومد از توضیحت حتما امتحان میکنم

ببین چسب بزن از گوشه چشمت تا دم ابروت و شروع به سایه زدن کن سایه که تموم شد چسب رو بردار یه سایه خطی قشنگ در میاد.ببین رنگ صورتت چیه.متناسب با اون سایه بردار.توخونه تنهایی کار کن یاد میگیری