بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
منم کم اوردم دارم تلاش میکنم اما لحتمالا ی دفعه ببرم
تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟ دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم🤷♀️. ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب. تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنمهمینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست. بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد... فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.
اوووه تا فردا باید تایپ کنم. تقریبا همه زندگیم تحت شعاع قرار گرفته. خیلی این و اون در زدم ولی انگار نه انگار. واقعا از این همه سختی از همه جهت و تلاش بی نتیجه دیگه خسته شدم.
خدایا مرسی که هدیه به این قشنگی به من دادی👩👧کمکم کن بتونم تماااام آرزوهاشو برآورده کنم حسرت هیچی به دلش نمونه...خدایا یا بکش خلاصم کن یا این حالمو عوض کن دیگه نا ندارم
❤️ منم کم اوردم دارم تلاش میکنم اما لحتمالا ی دفعه ببرم
من قبلا بریدم. بعد باز بلند شدم ادامه دادم. همه فکر میکنن ابرانسانم، فکر میکنن همه چیز عالیه و غم تو دلم نیست. فقط خودم و خدا میدونیم چه حالی هستم. واقعا کم آوردم. اصلا حتی اشکمم دیگه درنمیاد. دیگه زبونم به دعا نمیچرخه😔
من قبلا بریدم. بعد باز بلند شدم ادامه دادم. همه فکر میکنن ابرانسانم، فکر میکنن همه چیز عالیه و غم تو ...
دقیقا منم همینه اوضام
تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟ دوست داشت با کل شهر بخوابه..... منم دیگه بیدارش نکردم🤷♀️. ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب. تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنمهمینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست. بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد... فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.