2777
2789
عنوان

دکتراهم میان نی نی سایت یا فقط ماخانه دارها میایم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 64 پست
والا الانم از نظر حجم کاری، فرقی با دکترا ندارم الان۳۰ساعته شیفتمم واقعا دارم میترکم فقط اومدم نی ...

چرا سی ساعت چقد زیاد نهایتا ۲۴ساعت چه خبره

دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موفق باشی  ی پیشنهاد با مریضا مهربون باش  من ی مدت بیمارستان بودم اکثرا بداخلاق واقعا دا ...

مرسی

چشم دوست عزیز تلاشمو میکنم

ولی شما هم یه کوچولو حق بدین به دکترا

واقعا شیفت های طولانی ،شب بیداری ، آسیب های روحی که از طرف بیمارها بهت وارد میشه . مثلا ممکنه تو یه روز ۵ نفر جلو چشمت بمیرن اینا آدمو خیلی خسته میکنه دیگه جون تو تن آدم نمیمونه

الان من ۳۰ساعته شیفتم از دیروز صبح اینجام دیشبو نخوابیدم ، ۸ ساعت هم از شیفتم مونده هنوز تا ۱۲ شب

واقعا چطور دووم بیارم؟

اووووو ۸۸  عکس پروفایلت قشنگه  راستی دلبر جان هرتاپیکی رفتم شماهم اونجا بودی اکثرا  ...

حتا قبل تر از اون اینجا رو میدونستی چند تا دکتر درسا کردن؟ 

نگاهت زیباست

عه جدا؟؟ پس خوشبختم😉

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

مرسی چشم دوست عزیز تلاشمو میکنم ولی شما هم یه کوچولو حق بدین به دکترا واقعا شیفت های طولانی ،شب ب ...

خدا به شماها صبر عطا کرده ک دکتر شدین عزیزم 

بله حتما حق میدم بهتون بعضی مریضام واقعا اعصاب خورد کنن 

ولی من خودم واسه ی سوال کوچولو ده بار با شوهرم تو بگو تو بگو میکردیم دکترمون یکم بداخلاق بود 

دکترا اکانت دارن اینجا 

نه والا نمیدونستم هرچی هست خدا خیرشون بده 

منم همینطورر 

نمیدونم واسه اون یکی پستت چرا نمیتونم جواب بدم  ارسال نظراتم قفل کرده 

نه والا نمیدونستم هرچی هست خدا خیرشون بده  منم همینطورر      نمیدونم واسه ...

ایموجی علامت سوال داخل  ایموجی داشت سیاه بود آخر نوشته خودت؟  اونو باید پاک کنی

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

دیشب ساعت۳ یه مریض اومده بیمارستان امپول بزنه . اومده پیشم شکایت

میگه خانم فلانی خیلی بد آمپول میزنه . من تو خونه انقدر خوب جلوی آینه به خودم آمپول میزنم . اصلا درد احساس نمیکنم 

فلانی اونقد بد زد اصلا نمیتونم راه برم 

واقعا آدم میمونه به این آدما چی بگه

خب اگه خودت میتونی بزنی چرا۳صبح اومدی آمپول بزنی؟