ببین من با آب جوش (به اندازه دوبرابر برنج) خیس میکنم نیم ساعت بعد نمک میریزم دوساعت میذارم بمونه، آب میذارم جوش بیاد قابلمه مناسب تا جایی آب میریزم ک جا برا برنج و آبش باشه، نزدیکای جوش ی کوچولو زاج سفید میریزم، بعد ک جوشید برنج و با آب اضافه با شعله زیاد درشو میذارم جوش بیاد تو این حین کفشو جمع میکنم
بعد ۱۰ دیقه اینا برنجا میان بالا هروقت خیلیاش اومد بالا و حجم برنج دوبرابر شد و آب ب سفیدی زد ی برنج امتحان میکنم ن خیلی سفت باشه ن خیلی نرم بعد آبکش میکنم ی ذره آب ولرم میدم روش
شعله پخش کن میذاری با همون شعله زیاد برنجو میریزی قابلمه روغن میدی دم میکنی بعد ۵ دیقه زیرشو کم میکنی و ۱۵ تا ۲۰ دیقه بعد حاضره