2777
2789
عنوان

بی ضرر ترین قرص تهوع در بارداری 😭

10814 بازدید | 31 پست

سلام به همه  بنده هفته 7بارداری هستم 

حالت تهوع های شدید میگیره صبح ها منو از هفته 5شروع شده 

تا همین چند روز پیش با قرص دمیترون آشنا شده بودم و مصرف میکردم صبح ها ،تا حدودی خوب و اثر گذار بود اما تو سایت های مختلف نوشته بود برای جنین خیلی بده 

شما چ درمان بی ضرر ی رو پیشنهاد میکنید که واقعا اثر بخش باشه ترو خدا بگید واقعا هیچی نمیتونم بخورم 

حالم بده همش خسته شدم ...

سیرابی بخور 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضرر ندارن. خواب آورن و یبوست ایجاد میکنن

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

دمیترون رو صبح ناشتا بخور عالیه واسه منی ک تا ماه هفتم ویار داشتم جواااااب بود❤️

وزن اولیه93🖤😏     وزن شروع دوباره 86/250😢                                       وزن هدف۸۱😍             ب تاریخ02/08/20✌️         
نوشته اصلا خوب نیست مشکل پیش میاد برای جنین 

کدوم آدمی هنچین حرفی زده من خوردم ومشکلیم نبوده شکرخدا من تهوع واستفراغ داشتم تاالان که شکرخدا هفت ماهمه بدون قرص غذانمیتونم بخورم

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘
نمیتونم هیچی بخورم تا قرص نخورم 

سیرابی تهوع رو تا حد زیادی کاهش میده اگ بتونی بخوری

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

دکتر بهت تجویز کرده بود ؟

بله متخصص زنان که میرم پیشش برای مراقبت 

درتاریخ۱۴۰۱/۱۰/۱۷    فرشته کوچولوی من زمینی شد خیلی دوستت دارم دخترم😍😍یه صلوات میفرستین برا سلامتی دخترم ممنون😘