2821
2789
عنوان

معرفی کتاب

2002 بازدید | 16 پست

راستش من از روزی که الفبا رو یاد گرفتم عاشق کتاب خوندن شدم .از کتابای مصور شروع شد و بعد رسید به هر کتابی که بتونم . میخوام چند تایی از کتابایی که خوندمو معرفی کنم تا تو اوغات فراغتتون ( به جای فکر کردن به خوارشوور مادرشوور) بخونید. بعضیاشون سنگینن و برای کسایی که کتاب خونن جلوشون علامت میزارم.

کتابای ایرانی:

چشمهایش (بزرگ علوی)-------رمان عاشقانه

سمفونی مردگان( عباس معروفی)-------رمان نسبتا عاشقانه -فضای خیلی دارک-دارای تعلیق ( برای مبتدیها پیشنهاد نمیشه)

جای خالی سلوچ(محمود دولت آبادی)-----رمان ( فضای دارک - بیان عالی-فضاسازی خیلی زیبا)

سال بلوا(عباس معروفی)-----------رمان عاشقانه 

بوف کور(صادق هدایت) در کنارش کتاب هفت پیکیر(عباس معروفی)-------فضای به شدت دارک

شازده احتجاب(گلشیری)--------رمان تاریخی -----کوتاهه ولی زیباست کمی برای مبتدی ها شاید تعلیقاش زیاد باشه

پاییز فصل آخر سال است (نسیم مرعشی)---------رمان در مورد عشق و خیانت ----خیلی خیلی زیبا بود بین رمانهای ایرانی جدید

سووشون (سیمین دانشور)----همه میشناسن دیگه

خمره (هوشنگ مرادی کرمانی) ----یه جورایی شاید رمان نوجوانه اما فضاسازی روستا و مشکلاتش واقعا قشنگ بود عاشقشم و چند بار خوندمش

باردیگر شهری که دوست میداشتم( نادر ابراهیمی) رمان عاشقانه -فضای دارک-دارای تعلیق زیاد

بهار برایم کاموا بیاور( مریم حسینیان) ----رمان-از زبان یک زن مالیخولیایی

سوگ سیاوش و ثریا در اغما ( اسماعیل فصیح) ----کتابهای ساده و روانی هستن 

البته خیلی کتاب ایرانی نخوندم و یه سری ها هم که خیلی قبلتر خوندم خیلی خاطرم نیست مثل ( تمام زمستان مرا گرم کن- پرنده من- همنوایی شبانه ارکستر چوب ها ) اینا هم قشنگ بودم ولی خوب یادم نمیاد ماجراها رو

کتابهای خارجی-بخش رمان

کتابی که زندگی منو تغییر داد----تهوع( ژان پل سارتر)----زندگی شخصی که به شدت نگاه تیره ای به زندگی داره -کتاب فلسفیه و خوندنش شاید سخت باشه ولی منو اقعا به فکر فرو برد

خرمگس( اتل لیلیان وینیچ)-----------فقط میتونم بگم عاشقشم و حداقل سه بار خوندمش

دزیره (آن ماری سلینکو)----------ماجرای عشق ناپلئون و دختر یه خانواده معمولیه که بعدها ملکه اتریش (اگر درست بگم) میشه 

کنیز ملکه مصر(میکل پیرامو)----------زندگی نامه کلئوپاترا

خداحافظ گاری کوپر( رومن گاری)------------از جمله رمانهایی که منو به فکر فرو برد

سیذارتا( هرمان هسه)------اینم منو واقعا به فکر فرو برد و شخصیتهاشو دوست داشتم

آدمکش کور(مارگارت آتوود)----------- داستانهای تو در تویی داره که خیلی جذاب و قشنگن و تم عاشقانه داره

درک یک پایان( جولین بارنز)--------- یه جورایی میشه گفت میخواد بگه درک ادمها چقدر مشکله

آنا کارنینا(تالستوی)-----------رمان عاشقانه

برادران کارمازوف + قمارباز

علف ها آواز میخوانند (دوریس لسینگ)--------زوال یک زن .خیلی باهاش همزات پنداری کردم

سرزمین گوجه های سبز( هرتا مولر)--------فضای خفقان،جنگ،عشق...

ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد( کوئیلیو)--------- از نظر من شاید بهترین کتابش باشه خیلی بیشتر از کیمیاگر دوستش داشتم

خانم دالوی( ویرجینیا وولف)------------زنی مرموز و جالب

باباگوریو( بالزاک)--------------خیلی دوسش داشتم 

مثل آب برای شکلات -----نویسندش یادم نیست .داستانی از عشق، تنهایی، غم و رهایی

و عاشقانه ترین کتابی که خوندم "غرور و تعصب"------ اگه خوندینش فیلمشم با بازی کیرا نایتلی ببینید 

زن در ریگ روان (کوبو آبه)-----------نمیتونم تعریفی بیارم ازش کتابی به شدت فلسفی 

کوری (ساراماگو)-----------رفتار انسانها در شرایط بحران

زوربای یونانی (نیکولاس کازا نمیدونم چیچی:))) ) یه اد با شخصیت جالب

من علاقه زیادی به جنگ جهانی دوم دارم و در این موردم زیاد کتاب خوندم اونایی که دوست داشتم میارم :

آیشمن در اورشلیم

هایدریش مغز هیملر است( عالی)

کتاب دزد

جنگ چهره زنانه ندارد

همسر پنهانی( جنگ جهانی اول+دوم)

انسان در جستجوی معنا

مرگ کسب و کار من است (عاشقشم)

خب یکم خسته شدم بعدا به این لیست اضافه میکنم .خصوصا کتابهای توسعه فردی و زندگی نامه و ....

شما هم اگر کتابی خوندین و جالب بوده تو این پست معرفی کنید 

+ به امید افزایش آگاهی زنان سرزمینمون:)

سلام و وقت بخير

این مجموعه پرسشنامه كه شامل پرسشنامه افكار خودكشي ١٩ سواله، پرسشنامه باورهاي فراشناختي ٣٠ سواله ، پرسشنامه جهت گيري مذهبي ٢١ سواله و پرسشنامه ناگويي هيجاني ٢٠ سواله  جهت انجام یک پژوهش روان‌شناسی ساخته و در اختیار شما قرار گرفته است.

از شما خواهش می‌کنیم با اختصاص دقایقی از وقت ارزشمند خود، ما را در انجام این پژوهش یاری نمایید.

از همراهی شما صمیمانه سپاسگزاریم

زیاد وقتتونو نمیگیره 10-15 دقیقه زمان می‌بره

باید 400 نفر بدم انجام بدم اگر انجام بدین کمک زیادی بهم میکنید

لینک ورود به پرسشنامه 👇👇👇

https://survey.porsline.ir/s/jx0zSk1B

سلام و وقت بخير این مجموعه پرسشنامه كه شامل پرسشنامه افكار خودكشي ١٩ سواله، پرسشنامه باورهاي فراشنا ...

عزیزم من پرسشنامه هایی که اطلاعات خصوصی مثل اسم شماره و ایمیل میخوانو جواب نمیدم .

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من پرسشنامه هایی که اطلاعات خصوصی مثل اسم شماره و ایمیل میخوانو جواب نمیدم .

اینارو وارد نکنید فقط در اسمش یه کلمه مشخص بزارید 

من چون چهار پرسشنامه هست مجبور شدم بزارم که داده هارو کنارش بزارم

سلام عزیزم  در مورد کتاب خرمگس بیشتر میگی  در مورد چی هست

رمان خرمگس نوشته ی اتل لیلیان وینیچ، نویسنده ی ایتالیایی است. در کتاب خرمگس آرتور برتون ، یک کاتولیک انگلیسی ، برای آنکه بیاموزد چگونه کشیش شود به ایتالیا سفر می کند. او در حین سفرش ایده های رادیکالی را کشف می کند ، از کاتولیک چشم پوشی کرده و ایتالیا را ترک می کند. در حالی که مدتی را در دوری سپری می کند ، سختی های زیادی را متحمل می شود ، اما با شور و حرارتی انقلابی دوباره برمی گردد. او روزنامه نگار می شود ، و در مجلات، طنز درخشان خود را با نام مستعار خرمگس منتشر می کند. او تحت این مطالب که درمجلات چاپ می کند ایده های رادیکال خود را نیز تبیین می کند. مقامات محلی بزودی در صدد دستگیری وی برمی آیند. جما ، معشوق او و پادره مونتانلی ، کشیش وی ، از طریق روابط تراژیک خود با شخصیت اصلی یعنی آرتور ، اشکال مختلفی از عشق را نشان می دهند: مذهبی ، عاشقانه و خانوادگی. داستان خرمگس این احساسات را با تجربه های آرتور به عنوان یک انقلابی مقایسه می کند ، به ویژه رابطه بین احساسات مذهبی و انقلابی. بسیاری شخصیت خرمگس را با مسیح مقایسه کرده اند.
خرمگس رمانی جذاب و تاثر برانگیز است که در عین حال که به توصیف احساسات آدمی و روابط آدم ها با یکدیگر می پردازد تمرکزش را بر مسائل سیاسی و اجتماعی دهه های 30 و 40 قرن نوزدهم در ایتالیا می گذارد و همچنین از پرداختن به مسائل فلسفی و اعتقادی نیز غافل نمی شود.

توضیحات ناشر

مرسی که وقت گذاشتی معرفی کردی و توضیحم دادی عزیزم، سیوش کردم که به مرور بخونم. کتابخونه خوب تو تهران نمیشناسی میخوام عضو شم کتاب قرض بگیرم، بیشتر کتاب بخونم. سمت شرق باشه عالیه

لایک نکن لطفا

مرسی عزیزم وقت گذاشتی

راستش من کتاب خوندن و خیلی دوست دارم اما زود خسته میشم به محض اینکه چند صفحه میخونم میزارم کنار انگار جذب نمیشم ، شایدم ترجمه و زبانش برام سنگینه برای شروع چی پیشنهاد میکنید مثلا من آناکارنینا رو گرفتم از کتابخونه اما انقدر زده شدم چند صفحه نخوندم مثل درس خوندن. ادبیات روان فکر کنم باید بخونم ، بیشتر ژانر ها هم دوست دارم 

میشه معرفی کنی عزیزم 22 سالمه