راستش من از روزی که الفبا رو یاد گرفتم عاشق کتاب خوندن شدم .از کتابای مصور شروع شد و بعد رسید به هر کتابی که بتونم . میخوام چند تایی از کتابایی که خوندمو معرفی کنم تا تو اوغات فراغتتون ( به جای فکر کردن به خوارشوور مادرشوور) بخونید. بعضیاشون سنگینن و برای کسایی که کتاب خونن جلوشون علامت میزارم.
کتابای ایرانی:
چشمهایش (بزرگ علوی)-------رمان عاشقانه
سمفونی مردگان( عباس معروفی)-------رمان نسبتا عاشقانه -فضای خیلی دارک-دارای تعلیق ( برای مبتدیها پیشنهاد نمیشه)
جای خالی سلوچ(محمود دولت آبادی)-----رمان ( فضای دارک - بیان عالی-فضاسازی خیلی زیبا)
سال بلوا(عباس معروفی)-----------رمان عاشقانه
بوف کور(صادق هدایت) در کنارش کتاب هفت پیکیر(عباس معروفی)-------فضای به شدت دارک
شازده احتجاب(گلشیری)--------رمان تاریخی -----کوتاهه ولی زیباست کمی برای مبتدی ها شاید تعلیقاش زیاد باشه
پاییز فصل آخر سال است (نسیم مرعشی)---------رمان در مورد عشق و خیانت ----خیلی خیلی زیبا بود بین رمانهای ایرانی جدید
سووشون (سیمین دانشور)----همه میشناسن دیگه
خمره (هوشنگ مرادی کرمانی) ----یه جورایی شاید رمان نوجوانه اما فضاسازی روستا و مشکلاتش واقعا قشنگ بود عاشقشم و چند بار خوندمش
باردیگر شهری که دوست میداشتم( نادر ابراهیمی) رمان عاشقانه -فضای دارک-دارای تعلیق زیاد
بهار برایم کاموا بیاور( مریم حسینیان) ----رمان-از زبان یک زن مالیخولیایی
سوگ سیاوش و ثریا در اغما ( اسماعیل فصیح) ----کتابهای ساده و روانی هستن
البته خیلی کتاب ایرانی نخوندم و یه سری ها هم که خیلی قبلتر خوندم خیلی خاطرم نیست مثل ( تمام زمستان مرا گرم کن- پرنده من- همنوایی شبانه ارکستر چوب ها ) اینا هم قشنگ بودم ولی خوب یادم نمیاد ماجراها رو
کتابهای خارجی-بخش رمان
کتابی که زندگی منو تغییر داد----تهوع( ژان پل سارتر)----زندگی شخصی که به شدت نگاه تیره ای به زندگی داره -کتاب فلسفیه و خوندنش شاید سخت باشه ولی منو اقعا به فکر فرو برد
خرمگس( اتل لیلیان وینیچ)-----------فقط میتونم بگم عاشقشم و حداقل سه بار خوندمش
دزیره (آن ماری سلینکو)----------ماجرای عشق ناپلئون و دختر یه خانواده معمولیه که بعدها ملکه اتریش (اگر درست بگم) میشه
کنیز ملکه مصر(میکل پیرامو)----------زندگی نامه کلئوپاترا
خداحافظ گاری کوپر( رومن گاری)------------از جمله رمانهایی که منو به فکر فرو برد
سیذارتا( هرمان هسه)------اینم منو واقعا به فکر فرو برد و شخصیتهاشو دوست داشتم
آدمکش کور(مارگارت آتوود)----------- داستانهای تو در تویی داره که خیلی جذاب و قشنگن و تم عاشقانه داره
درک یک پایان( جولین بارنز)--------- یه جورایی میشه گفت میخواد بگه درک ادمها چقدر مشکله
آنا کارنینا(تالستوی)-----------رمان عاشقانه
برادران کارمازوف + قمارباز
علف ها آواز میخوانند (دوریس لسینگ)--------زوال یک زن .خیلی باهاش همزات پنداری کردم
سرزمین گوجه های سبز( هرتا مولر)--------فضای خفقان،جنگ،عشق...
ورونیکا تصمیم میگیرد بمیرد( کوئیلیو)--------- از نظر من شاید بهترین کتابش باشه خیلی بیشتر از کیمیاگر دوستش داشتم
خانم دالوی( ویرجینیا وولف)------------زنی مرموز و جالب
باباگوریو( بالزاک)--------------خیلی دوسش داشتم
مثل آب برای شکلات -----نویسندش یادم نیست .داستانی از عشق، تنهایی، غم و رهایی
و عاشقانه ترین کتابی که خوندم "غرور و تعصب"------ اگه خوندینش فیلمشم با بازی کیرا نایتلی ببینید
زن در ریگ روان (کوبو آبه)-----------نمیتونم تعریفی بیارم ازش کتابی به شدت فلسفی
کوری (ساراماگو)-----------رفتار انسانها در شرایط بحران
زوربای یونانی (نیکولاس کازا نمیدونم چیچی:))) ) یه اد با شخصیت جالب
من علاقه زیادی به جنگ جهانی دوم دارم و در این موردم زیاد کتاب خوندم اونایی که دوست داشتم میارم :
آیشمن در اورشلیم
هایدریش مغز هیملر است( عالی)
کتاب دزد
جنگ چهره زنانه ندارد
همسر پنهانی( جنگ جهانی اول+دوم)
انسان در جستجوی معنا
مرگ کسب و کار من است (عاشقشم)
خب یکم خسته شدم بعدا به این لیست اضافه میکنم .خصوصا کتابهای توسعه فردی و زندگی نامه و ....
شما هم اگر کتابی خوندین و جالب بوده تو این پست معرفی کنید
+ به امید افزایش آگاهی زنان سرزمینمون:)