2777
2789
عنوان

ایده ای دارین برای تولد دختر۹سالم؟

504 بازدید | 15 پست

همیشه میگه دوست داره مهمون داشته باشیم. اما سال قبل مهمونها خیلی اذیتم کردن و یه سری بهانه اوردن، طبیعی هم هست سخت شون باشه هر سال کادو بیارن. امسال موندم چکار کنم براش

دوستای خودشو دعوت کن

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

چن نفر از همکلاسی هاش رو دعوت کن

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستای خودشو دعوت کنید

فضا رو براش خوشگل کنید

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

سوپرایزش کن و یه کیک بگیر ببر مدرسه تو کلاسشون ..مطمئنا خیلی بهشون خوش میگذره خرج زیادی هم نداره...اگ میتونه پدرش همراهتون بیاد تا دخترتون احساس خوبی داشته باشه

تولدش مبارک

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤
بچه ۸ماهه دارم ،خونه رو میریزن بهم

اها خب همگی برید بیرون یه کافه رزرو کن بگو براش اهنگ تولد بزارن کیک بخر واینا

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

تو مدرسه براش بگیر 

البته قبلش باید با معلمش هماهنگ کنی 

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚

دختر من چهار سالشه.پدرش دیجیه و اشنا داشت گروه موسیقی. بردیمش باغ رستوران همراه پدر بزرگا و مادر بزرگاش. از قبل گفته بودیم بادکنک ارایی کرده بودن.وقتی رفتیم گروه موسیقی نواخت کیک و گل بهش دادن. خیلیییییی سورپرایز شد

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم
ممنون. امروز از معلمش میپرسم ببینم میشه. مدرسه شون سخت گیره به درس

بهش شرایط خودت رو بگو 

بگو دخترم آرزو داره تولد خوب بگیرم با بچه نمیتونم اگه میشه شما باهام همکاری کنید تو مدرسه بگیرم و واسه بچه ها خاطره خوبی بشه 

یه جوری حرف بزن قانعش کن خلاصه 

یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ازت خواهش کنم ضامن منم بشی؟🥺💖  میشه شما هم  دعا کنید تا امام رضا حرفم رو بشنوه ؟💚
ممنون. امروز از معلمش میپرسم ببینم میشه. مدرسه شون سخت گیره به درس

تاکید کنید خیلی وقتگیر نیس و حتا نزدیک ساعت تفریح برید 

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان                                                   جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز❤