2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون رو که خودت میدونی برگردی یا نه،ولی میگن واسه ازدواج و طلاق استخاره جایز نیست،این جا که هر وقت دفتر امام جمعه زنگ بزنم برای استخاره سریع میپرسه برای ازدواج یا طلاق که نیست؟!

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

چرا جایز نیس

میگن استخاره برای وقتی هست ادم دیگه با عقل و مشورت به جواب نرسه ولی تو امور اصلی زندگی مثل ازدواج و طلاق هم عقل خود طرف راهنماست هم با مشورت با بزرگ های خانواده یا حالا دوست متعهد،میتونی عاقبت کار  رو بفهمی

میگن استخاره برای وقتی هست ادم دیگه با عقل و مشورت به جواب نرسه ولی تو امور اصلی زندگی مثل ازدواج و ...

آيا در مواردى مثل تقاضاى طلاق يا عدم آن استخاره با قرآن صحيح است؟ و در صورتى که شخصى استخاره کند ولى طبق آن عمل نکند، حکم چيست؟
ج: جواز استخاره با قرآن يا تسبيح اختصاص به مورد خاصى ندارد، بلکه در هر امر مباحى که شخص راجع به آن ترديد و حيرت داشته باشد به‌طورى که قادر بر اتخاذ تصميم نباشد، مى‏توان استخاره گرفت و از نظر شرعى عمل به استخاره واجب نيست هرچند بهتر است انسان با آن مخالفت نکند.

آيا در مواردى مثل تقاضاى طلاق يا عدم آن استخاره با قرآن صحيح است؟ و در صورتى که شخصى استخاره کند ولى ...

هر تصمیمی گرفتی امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته و دلت شاد بشه🌷