2777
2789
عنوان

قطره ویتامین آد و دل درد نوزاد

3210 بازدید | 11 پست

سلام.. دوستان من تا یکماهگی به دخترم این قطره ندادم. بعدش ک شروع کردم دل درد میگرفت.. چند روز ندادم بهش خوب شد.. دوباره یه روز دیگه بهش دادم شب تا صبح جیغ میزد.. به نظرتون ربطی به این قطره داره؟ 

قطره رو عوض کن ببین بازم همینجور میشه 

۱۵ قطره رو یهو بهش ندین 

هر دو ساعت یکبار ۵ قطره بهش بدین ک فشار بهش نیاد

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ممکنه سنگین باشه قطره براش

باید عوض کنی مارک شو و مارک های مختلف ر  امتحان کنی

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
آره من به بچه اولم آد میدادم دل دردمیشد رفتم پیش متخصص اطفال بجاش پدی لاکت نوشت براش 

خودمم به بچه اولم پدی لاکت میدادم. پدی لاکت رو مگه میشه جای ویتامین داد؟ 

خودمم به بچه اولم پدی لاکت میدادم. پدی لاکت رو مگه میشه جای ویتامین داد؟ 

ببخش تا صبح بیدارم بچه شیرمیدم قاطی کردم🤦🏻‍♀️

پدی لاکت برای نفخش داد 

بجای قطره آد براش مولتی ویتامین نوشت روزی 25 قطره

ببخش تا صبح بیدارم بچه شیرمیدم قاطی کردم🤦🏻‍♀️ پدی لاکت برای نفخش داد  بجای قطره آد براش مول ...

آره پدی لاکت واسه نفخ خوبه.  اثر داره؟ اگه خوبه تا منم بگیرم.. بچه اولم پدی لاکت میخورد بهش میساخت. بیشتر میگن واسه اسهال هست.. دختر من یبوست داره تقریبا براش خوبه پدی لاکت؟ 

ببخش تا صبح بیدارم بچه شیرمیدم قاطی کردم🤦🏻‍♀️ پدی لاکت برای نفخش داد  بجای قطره آد براش مول ...

خود منم از بیخوابی قاطی کردم.. نمیدونم چی باید بگم و بنویسم😂

آره پدی لاکت واسه نفخ خوبه.  اثر داره؟ اگه خوبه تا منم بگیرم.. بچه اولم پدی لاکت میخورد بهش میس ...

بچه من هربار شیرمیخورد ببخشین دفع داشت به دکتر گفتم از وقتی میخورد دیگه اسهال نشد

چون یبوست داره بچه با دکتر مشورت کن برای پدی لاکت ببین نظرش چیه