2777
2789
عنوان

به نظرتون چکار کنم زودتر خوب بشه

310 بازدید | 14 پست

یه ماهه پسرم سرما خورده خوب نمیشه چکار کنم سینش خرابه زیاد سرفه نمیکنه ولی همونی که میکنه فکر میکنی تو برف بوده ببخشید ترشح زیاد از بینی داره آنتی بیوتیک هم 3 دوره دادم 6 سالشه 

خدایا خودت دامن همه منتظرا رو سبز کن  الهی آمین 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه های منم همین حدودا سه ماهه مریضن آخرین بار بردم بیمارستان گفتش آنتی باید 10 روز خورده شود نه 7 روز .
 بعد 3 هفته الان بازم مریشن سه ماهه دارن اسپری میزنن
کارایی که براشون کردم تازگیا بادوم رو شروع کردم خیس میکنم روزی چند تا بخورن اگه میتونی بخر براشون (یک ماه تب کردن بچم داشت یه چیزیش میشد دور از جونش)
آب میوه و آب هویج  (خودت بگیر )هر روز
نشاسته که دیگه نمیخورن با شیر یا آب بپز برای عفونت خوبه
شلغم هر روز میزام ممکنه بخورن یا نخورن یه دکتر گفت با آب کم بپز آخرش آب رو هم بده بخورن تقریبا سیز رنگ میشه
الانم دکتر گفت که اب بزار ور گاز بخورش خوبه منم توش از پارک برگ اکالیپتوس میریزم
خلاصه الان متاسفانه باز بشدت مریض شدن سرفه و خلط و .. و یکیو بردم دکتر آنتی داده
دیگه خسته شدم فقط آرزو دارم خوب شن
ویتامین هم ایمونس خوبه
اگه میتونی اون کارهارو انجام بده تا کمتر هزینه پزشک بدی  و بچه خوب شه
یه بچم که از اول آلرژی داشت کتوتیفن خوبه برا 6 ساله هز 12 ساعت 5 سی سی من یکم کمترم میدم 

یه مدت شب ها به دونه هم درست میکردم فقط به دانه هم یه نیم ساعت یا یه ربع که روی کتری هست هم بخوره تا لعابدار بشه همون لعابدارش میکنه
کدو حلوایی هم خوبه برای بچه
کلا من پدر خودمو درآوردم ولی این ویروس نمیدونم چیه که از بدنشون بیرون نرفته   

یه مدت شب ها به دونه هم درست میکردم فقط به دانه هم یه نیم ساعت یا یه ربع که روی کتری هست هم بخوره تا ...

منم خیلی کارا کردم شلغم که زیاد میدم اتفاقا دوس داره دکتر 4 بار بردم نمیدونم این چه ویروسی بود این گرفت تا حالا اصلا اینجوری نشده نمیدونم این چه چرکی بود که تموم نمیشه شبا بینیش کیپ میشه نمیتونه بخوابه این خروسک هم میشه بخور سرد داریم وقتی روشن میکنم بهتر می‌خوابه گناه داره نمیدونم کجا ببرمش

بچه های منم همین حدودا سه ماهه مریضن آخرین بار بردم بیمارستان گفتش آنتی باید 10 روز خورده شود نه 7 ر ...

سلام ممکنه مسخره کنی یا بگی عقلم کمه 

منم در گیر بودم حدود دوماه اخر سر هندونه دادم خوردن خوب شدن 

برام فقط دعا کنید...  

سر هندونه چیه؟ خود هندونه منظورته؟
منم نمیدونم این چیه دقیقا خروسک میشن انگار اصلا وحشتناکه تا خوب شه بعد بچه های من ایمنی اشون انگار ضعیفه ولی هر بچه ای میبینم دارن سرفه میکنن بچه هایس همکارام که بزرگترم هستن خیلی هم درشت و قوی ان هم مریض شدن ولی اونا زود خوب شدن 

تمام دست های من ترک خورد انگار تو این دو ماه بهشون رسیدن خیلی اذیت شدم ااگر میتونه از هزینه ها بر بیای بادوم بخر اگر گرونه روزی چند تا بهش بده من اثر بادوم رو روی سیتم ایمنی بدن دیدم در حد معجزست دقیقا چیزی که خدا آفریده اثر میکنه ولی وقتی عفونت دارن آنتی مجبوریم بدیم من دیگه نمیدونم چیکار کنم تا خوب شن ولی بازم میگیرن 

سلام من متوجه شذم برگ اکالیپتوس خوب نیست نندازین تو آب جوش
بچه ها من آب میوه گیریم دستی بود شکست البته باعث شد بفهمم پرتقال ندیدن به بچه هاتون همون لیموشیرین خوبه تازه پرتقال سرفه میاره خودلیموشیرینم اگه بخورن خوبه لازم نیست حتما آب گیری بشه
مثلا این هفته من یبار آب هویج دادم
بچه ها من شلغم هم هر وقت حوصلم بگیره دارم میزارم چون سرفه هاشون توی روز میبینم بیشتر حرص میخورم واقعا هوا تا خب نشه همین مشکل هست یه وقت فکر نکنین خدایی نکرده حس کردم من خیلی نوشتم که چیکارا کنین فکر کنین کسایی که نمیتونن ناراحت شده باشن
کل تجربه هارو نوشتم میتونین از یه سری استفاده کنین انشالله همه کوچولوها زود خوب شن 

سلام من متوجه شذم برگ اکالیپتوس خوب نیست نندازین تو آب جوش بچه ها من آب میوه گیریم دستی بود شکست ال ...

من دوباره بردمش دکتر چند روز شربت آویشن وچهار تخم اینا دادم بهتر نشد دوباره بهش ازیترو و اسپری برای بینیش و قطره منتول داد یکم بهتر شده خدارو شکر 

بچه من داره سفیکسم میخوره خوب نشده هنوز اون یکی هک نبردم همون برم هگزین و کتوتیفن و اسپری ها دو هفتس ...

خیلی ویروسه بدیه فکرکنم  تا یک ماه طول میکشه پسر من از یک ماهم رد شده دکتر که میبرم دیگه نمیدونه چی بنویسه