2777
2789
عنوان

یه اهنگ خیلی گوشنواز..🎵🌱

150 بازدید | 10 پست

به ذهنتون رجوع کنید

اولین اهنگی که تو ذهنتون شروع به خوندن میکنه رو یه تیکشو بنویسید(شعر،ترانه،موزیک)

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد

زندگی درد قشنگیست به جز شبهایش

که بدون تو فقط خواب پریشان دارد

یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند؟

کار خیر است گر این شهر مسلمان دارد

خواب بد دیده‌ام ای کاش خدا خیر کند

خواب دیدم که تو رفتی بدنم جان دارد

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

آهنگ ژلوفن از زانیار 

از انرژی مثبت بودنش خوشم میاد

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که میروی همراه جاده ها برگرد و پس بده تنهایی مرا ●♬♩

بی خاطرات تو بی آرزوی تو دل را کجا برم شب گریه کجا ●♬♩

دیگر تنها گریه ها حالم را میداند از عشق دلتنگی هایش میماند ●♬♩

جا ماندی آه ای دل ای موج بی ساحل ●♬

قبلنا گوشیم پر از موزیک بود عجیبه امسال اصلا موزیک گوش ندادم یه چند سال کلی موزیک غمگین گوش میدادم 🤷‍♀️ چند سالی هم فقط موزیک شاد. ولی دیگه حوصله موزیک ندارم 

تنها چیزی که ذهنم میگه اینه که خب که چی به چه دردی میخوره این موزیکا!