2777
2789
عنوان

اونایی که فکر اقتصادی ‌‌دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 678 بازدید | 30 پست
بانک رسالت چجوریه ؟یعنی هرچقدر بزاری بانک دوبرابرش رو میتونی برداری؟؟بعد نمیدونی ۴۰۰ بزاری بانک بعد ...

اینجور که شوهرم نگاه کرد سه ماه ۳۰میلیون بزاری امتیاز وام۱۵میلیون میشه بعد اینکه سودش دو درصده خوبیش اینه فقط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارزش پول میاد پایین بدرد نمیخوره حتی ۵ نفره 

وام خونگي براي اونا ك اول ميوفته خيلي خوبه 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
اینجور که شوهرم نگاه کرد سه ماه ۳۰میلیون بزاری امتیاز وام۱۵میلیون میشه بعد اینکه سودش دو درصده خوبیش ...

عزیزم واست تجربه نشد اینقد پولشون و خوردن کاسپین و ...بانک رسالت هم خصوصی هست ضمن اینکه شما بهتره ین طلا رو نگه داری من بهت قول میدم شب عید گرمی ۲۵۰۰ بشه 

منم تا حالا نذاشتم....می‌خوام برای اولین بار بذارم....از هر کی پرسیدم گفتن خیلی کمک کرده به پس انداز ...

تو حساب کن الان میتونی برجی ۱میلیون بذاری قرعه کشی و مثلا ۱۵ نفرید تو الان با برحی یه تومن تقریبا حدود ۷۰۰ سوت طلا میتونی بخری خب قیمت طلا الان ۱۷۰۰ و مثلا ۱۵ ماه بعد میشه ۲۰۰۰میلیون تو طی ۱۵ ماه ۱۰و ۵ گرم تونستی کم کم بخری حالا اگه نفر اخر بخری با ۱۵ تومن حدود ۷ گرم میتونی بخری پس ارزش میاد پایین من زخم خوردشم دیگه تکرار نمیکنم

طلات رو‌نگهدار.... نفروش..می‌ره بالا همچنان

اینقدر دلم میخواد خونمونو عوض کنم بازم خداروشکر یه سقفی دارم بالا سرم ولی طبقه چهارمم پله های اذیت می‌کنه نمیتونم چجوری به این ارزوم برسم!🥺امروز قیمت سکه به۱۸تومن هم رسید دیگه همه چی برامون آرزو شده

وام خونگي براي اونا ك اول ميوفته خيلي خوبه 

فقط نفر اول ...حتی برا نفر دومم‌ضرر داره ببین به قیمت طلاهم که حساب کنی نفر دومم درای مثلا تو این یه ماه اخیر حدود ۲۰۰ رفته رو قیمت طلا و تو هنوز همون پولو داری که معلوم نیست کی بیاد دستت ...اصلا به صرفه نیست 

عزیزم واست تجربه نشد اینقد پولشون و خوردن کاسپین و ...بانک رسالت هم خصوصی هست ضمن اینکه شما بهتره ین ...

میدونی چیه امروز سکه شد ۱۸تومن!!!هر چی هم تلاش کنیم نمی‌تونیم به خواسته هامون برسیم!

اگه قراره طلاتونو بفروشید با پولش از بانک رسالت امتیاز و وام بگیرید بعد مبلغ وام رو پس انداز کنید پس همون طلاتونو نگه دارید چون یک سال دیگه سودی بیشتر از سپرده کردن پولتون بهتون میده.

اما اگه قصد دارید وام بگیرید و با پولش‌ کار کنید پس طلاتون رو بفروشید 

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.