2777
2789

دوستان لطفا راهنماییم کنید 

شوهرم امشب یه شماره کارت از دومادشون خاست بهش زنگ زد زنش(خواهرشوهرم) ج‌واب داد بعد نشسته باهاش گرم صحبت میکنه و بعد با هزاااااارتا معذرت خواهی میگه گوشیتو بده به شوهرت، بعد حالا با دومادشون صحبت کردو گفت گوشی بده به خواهرم دوباره شرو کرد صحبت کردن چه خبرا و‌این چرندیاتش.. این در حالیه که اکثرا همیشه باهم در ارتباطن نمیدونم خیلییی اعصابمو‌بهم‌ریخت اینکارش لعنتی، لطفا چکار کنم آروم بشم

شاید بگید صحبت کردن با خواهرش چرا ناراحتت میکنه 

چون شوهرم زنگ زد به داداشم جواب نداد بعد حالا اورده به روی من راستییییی‌چرا جواب ندادو فلان و انتظار داره من با داداشم صحبت‌کنم راجب اینکه چرا زنگشو جواب نداده بعد همین‌رفتارو‌ خواهر خودشم با من کرده قبلا جواب شوهرم این بود که توام جوابشو‌نده...

میخواد من خودمو پیش‌خونوادم واسه این خراب کنم ولی به خواهرش بخاطر من نگه بالا چشات ابروعه

از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀
🙄🙄🙄بابا ول کن تو و خدا بگو‌ خواب بوده شاید… بعدشم چرا ناراحتی با خواهرش گرم گرفته داماد نه خوب خی ...

اخه اصلا تایم این حرفا نبود 

بعد اینکه فرقشون چیه؟؟ 

از کاشتن گل تو حیاط آدمایی که قرار نیست بهش آب بدن دست بردار🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.