2777
2789

منم جای جوش داشتم دو طرف گونه هام هر روز ضد آفتاب میزدم یه دو سه ساعتی رو پوستم میموند و اینکه هر دو سه روز بعد از حموم نمک دریا میزدم از عطاری گرفته بودم البته تغذیمم رعایت میکنم خداروشکر خیلی پوستم خوب شده دیگه چیزی نمونده جز دو سه تا جای جوش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی جاها میخوندم که ضد آفتاب خوبه برا جای جوش ولی باور نمی‌کردم تا اینکه امتحان کردم و دیدم بعله واقعا تاثیر داره حتی وقتی بیرون هم نمیرم ضد آفتاب میزنم تو خونه البته نباید بیشتر از دو سه ساعت بمونه رو پوست 

عزیزم پوست من خیلی حساسه هر ضد آفتابی برا پوستم خوب نبود یا جوش میزدم یا صورتم پوست پوست میشد تا این ...

من اردن میزدم یه مدت .مای هم قبلا میزدم ولی سردرد میشدم نمی‌دونم چرا با ضد آفتاب ها سردرد میشم.

خوب منم همون دکتر منظورمه.نمیدونم چه کاری خوبه براش..انقد که عملای مختلف اومده ...

نمی‌دونم عزیزم از من به مرحله دکتری نرسید خداروشکر 

ولی هر چیزی یه درمانی داره حالا شاید کسی تجربه ای داشته باشه بیاد بگه برا شما هم کار ساز باشه