2777
2789

بعد ازدواج اگه خانم به هر دليلي از خانواده همسرش خوشش نياد حق داره همسرشو از خانوادش جدا كنه و از همسرش انتظار داشته باشه با خانوادش قطع رابطه كنن؟

اين سوال رو براي خودم نميپرسم درمورد يكي از اطرافيانمه 

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا. همچین ادمی فوق العاده بی ادب و بیشعوره. اگه خوشش نمیاد خودش رفت و امد نکنه ، چیکار ب همسرش ...

موافقم👍

من به همسرم میگم من خیلی کم میام ولی خودت هرروز برو خودت میدونی ولی به من گیر نده

اینجوری دیگه سنگامونو وا کندیم و مشکلی نداریم

اونم زیاد میره منم مشکلی ندارم و عصابم رااااحت

الهی و ربی من لی غیرک
عروس قبول میکنه زن برادرش , برادرشو از خانوادش دور کنه؟ قطعا نه پس نه حق نداره!

منم هميشه تو اينجور مواقع با خودم فكر ميكنم اگر برادر خودشم بود دوست داشت بخاطر همسرش دور خانوادش رو خط بكشه

اون شوهر اگر هم خانمش جداش کنه از خانوادش اگر خانوادش رو دوست داشته باشه اینکار رو نمیکنه 

به نظر من كسي كه ميتونه پدر مادرش رو بذاره كنار پس خيلي خيلي راحت تر ميتونه با همسرشم همينكارو بكنه 

سلام به نظرم به خیلی چیزا بستگی داره اینکه مثلا  به عروس  خیلی وقتا تیکه بندازن بی احترامی کنن خب به نظرتون اینجا عروس نمی تونه از همسرش انتظار داشته باشه ازش حمایت کنه. 

مثلا این رفتار با عروس بشه و نره خونه مادر شوهر بعد همسرش تند تند بره اونجا. به نظرم این جور مواقع هم به عروس ظلم میشه چون شوهر پشتیبان همسرش نیس و به خانواده اینو میرسونه هر جور میخواین رفتار کنید

سلام به نظرم به خیلی چیزا بستگی داره اینکه مثلا  به عروس  خیلی وقتا تیکه بندازن بی احترامی ...

پس قيد خانوادشو بزنه؟

به نظرم ميشه يه كاري كرد جوري رفتار كرد كه نه سيخ بسوزه و نه كباب،اينكه كلا دور خانوادشو خط بكشه ته ته ته نامرديه 

پس قيد خانوادشو بزنه؟ به نظرم ميشه يه كاري كرد جوري رفتار كرد كه نه سيخ بسوزه و نه كباب،اينكه كلا د ...

نه عزیز منظورم این نبود که قید خانوادش رو بزنه ولی خب باید طوری هم رفتار نکنه که انگار  هر رفتاری با زنم کردین مجازین  ولی حرف شما هم کاملا درسته من شاید منظورم رو بد رسوندم