2777
2789
عنوان

دوستان باسلیقه بیاین ایده بدین

201 بازدید | 27 پست

دوستان سلام به همگی شبتون بخیرباشه

مستقیم میرم سراغ اصل مطلب 

ماتازه داریم میریم تویه خونه ای،سه تاخواب داره 

طرفای مازنونه مردونه توی مهمونیاجدامیشن برای همین اتاق بزرگ وکنارگزاشتیم برای مهمان وچون دقیق ۱۲متربوددیگه دست توش نبردیم که کمدبزنیم توش

یه اتاق دیگه داریم،اونم کوچیکه و دلم میخوادنگهش دارم برای بچمون که اونجااتاقش بشه ووسیله هاشوبچینم براش برای همین دوست ندارم توی اتاق بچه کمددیواری باشه وتمام وسایلامون توی اتاق اون باشن

یه میمونه اتاقی که برای خودمون انتخاب کردیم 

ابعادش ۴و۶۰در۳متره ، اتاق بصورت مستطیله حالابنظرشماچی میشه من کمددیواری وته این اتاق بزنم بادر کشویی وساده ی مات؟

الان عکس نقشه ی اتاق ومیزارم 

بذار

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تو اتاق بچه هم بزن اونجا رنگش رو یکم متنوع بزن یکیم یه میز ناهار خوری دوازده نفره بخر مهمونا اونجا بشینن اتاقت رو چرا به دیگران اختصاص می دی قشنگه کمد بزرگ بزن جارو اتو میز اتو بزار توش راحت 

به نظرم تو اتاق بچه هم بزن اونجا رنگش رو یکم متنوع بزن یکیم یه میز ناهار خوری دوازده نفره بخر مهمونا ...

خودمم اینجوری دوست دارم ولی چی کنم😞مجبورم یه اتاق جداکنم برای مهمون 

انقدبدم میادازین کارشون مردا تاشام ومیخورن میرن تویه اتاق 

بله میشه چرا نشه. ولی من جای شما باشم اتاق مهمان رو هم کمد میزدم. یه قسمت برای رختخواب. یه قسمت هم یه کمد خالی میذاشتم رگال داشته باشه برای مهمان . چند سال پیش توی اتاق مهمان دقیقا همین کارو کردم . کمد کشویی بود یه سمت رختخواب بود یه سمت هم خالی . مهمان میومد لباسهاشو بزاره

کمد دیواری خیلی لازم میشه 

بنظرم تو اتاق بزرگه هم بزن

اگه مهمون زیاد میره و میاد باید لحاف تشک زیاد داشته باشی

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
بله میشه چرا نشه. ولی من جای شما باشم اتاق مهمان رو هم کمد میزدم. یه قسمت برای رختخواب. یه قسمت هم ی ...

اینم ایده ی خوبیه به فکرم نرسیده بود

خودمهمونم رخت خابشوبرمیداره ومیزاره🤔🤔

خودمم اینجوری دوست دارم ولی چی کنم😞مجبورم یه اتاق جداکنم برای مهمون  انقدبدم میادازین کارشون ...

خب برن تو اتاق .‌ هر روز که قرار نیست مهمان بیاد . شما به راحتی خودت فکر کن . کمد حتما بزن برای اتاق مهمان. 

بنظر من اتاق بچه هم کمد بزن . خیلی شیکتر میشه

کمد دیواری خیلی لازم میشه  بنظرم تو اتاق بزرگه هم بزن اگه مهمون زیاد میره و میاد باید لحاف ...

والامن تازه ازدواج کردم فکرنمیکنم زیادمهمون بیادبرام برای ۶نفرلحاف وتشک دارم