2777
2789
عنوان

کی میدونه

84 بازدید | 8 پست

معنی این جمله چی میشه 

پس اگر(بعد از دو طلاق و رجوع، بار سوم) او را طلاق داد، ان زن بر وی حلال نخواهد بود، مگر آنکه با همسری غیر از او ازدواج کند. و اگر(همسر دوم) او را طلاق داد بر زن و شوهر اول گناهی نیست که به یکدیگر باز گردند در صورتی که امیدوار باشند حدود الهی را (در روش همسر داری) رعایت میکنند. 

سوره بقره آیه 229

چند بار خوندم معنیش رو متوجه نشدم 

میگه اگه دو بار باهاش ازدواج کرد و طلاق گرفت زن برای مرد حرامه مگر اینکه زن با یکی دیگه ازدواج کنه بعد طلاق  دوباره با مرده اول ازدواج کنه(حس بدی گرفتم:)

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر از شوهر اولت سه طلاقه بشی نمیتونی برگردی دیگه باهاش مگراینکه با یکی دیگه ازدواج کنی و طلاق بگیری اونموقع باز میتونی برگردی با شوهر اولیت 

چشم از پنجره بردار ….منجی در آینه است 🥀

یعنی اگه از زنت سه بار طلاق گرفتی باربعد نمیتونی باهاش ازدواج کنی. زنه باید بره با یکی دیگه ازدواج کنه بعد از اون طلاق بگیره بیاد با تو ازدواج کنه تا بهت حلال بشه. یعنی تا سه نشه بازی نشه😅

یعنی یبار طلاق بگیرن دوباره عقد کنن باز دومین بار طلاق بگیرن بازم اشتی کنن 

بار سوم طلاق بگیره دوباره بخواد اشتی کنن نمیتونن

باید عقد یکی دیگه بشه بعد از اون طلاق بگیره بعد ۳ماه دوباره عقد شوهر اولش بشه

یعنی اگه مردی زنشو دوبار طلاق بده هر دوبار بعد طلاق بازش ازدواج کنه 

دفعه سوم اگه طلاق بده دیگه نمی تونه با زن ازدواج کنه مگر زن با یه آقای دیگه ای ازدواج کنه احیانا زن از اون آقای دوم جداشد می تونه اگر همسر اولش ازش خواستگاری کنه باهاش ازدواج کنه

شرط ازدواج سوم بعد طلاق سوم اینکه زن با مرد دومی ازدواج کنه اگه سازگاری نداشت می تونه با همسر اولش ازدواج کنه