2777
2789
عنوان

دعوا و تنش نامزدی طبیعیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من پیشش نیستم میگه خودت باشی همش پیش خودتم وقتی پیششم راست میگه همش باخودمه

خچب ببینید درسته پیشش نیستید اما خوب تلفن و راهای ارتباطی زیادع 

میتونن در روز یع مقدار از وقتشونو ب شما ی مقدار ب خودشون و کارشون و ی مقدار ب دپستاشون اختصاص بدن اما نه طوری ک صرفا فقط یه موردو روش فوکوس کنن

خچب ببینید درسته پیشش نیستید اما خوب تلفن و راهای ارتباطی زیادع  میتونن در روز یع مقدار از وقت ...

مثلا صب پیام میده صب بخیر میگه 

در طول روز شاید۱-۲ساعت خرف بزنیم چت ینی

بعد اخر شبا دیر میاد

من خیلی تنها هستم سر اینکه شب قبل۱۲خونه باشه همش دعوا داریم

مقصرمنم؟

میشه بگید چ چیزایی مثلا بخدا کار داره ب جدایی میرسه

اول اینکه ی مدت شما صبر و حوصله کنی بهش گیر ندی نگی چیکار کن و چیکار نکن 

ب مرور و با حوصله آروم آروم تشویقش کن ب فکر کار و زندگی باشه وقتایی ک برا هم وقت میذارید ازش تشکر کن و بگو خیلی بهم خوش گذشت

اول اینکه ی مدت شما صبر و حوصله کنی بهش گیر ندی نگی چیکار کن و چیکار نکن  ب مرور و با حوصله آر ...

بازم بگید 😭

شبا دیر خونه میاد همش تا۱۲-۱بیرونه

خیلییی بدم میاد

میگه بعد عقد درست میشه

بنظرتون من حساسم؟؟؟

نه این جور روابط باید عاشقانه و عاطفی باشه مخصوصا الان که وارد زندگی نشدید نه گیس و گیس کشی اگر از ا ...

بخاطر دوری نیست؟؟؟

من خودم چون دور هستم همش گیر میدم و دعوا درست میکنم

بخاطر دوری نیست؟؟؟ من خودم چون دور هستم همش گیر میدم و دعوا درست میکنم

دقیقا بخاطر دوریه 

مام دور بودیم همین مشکلو داشتیم

البته همسر من اصلا رفیق باز نبود

فقط خیلیییی کارمیکرد و نمیتونست وقت بزاره

بعدش درست شد 

اما برا شمارو نمیدونم

بازم بگید 😭 شبا دیر خونه میاد همش تا۱۲-۱بیرونه خیلییی بدم میاد میگه بعد عقد درست میشه بنظرتون م ...

شما حساس نیستی عزیزم و کاملا حق داری من درکت میکنم اما فعلا ایشون هنوز وارد اون مرحله از درک رابطه نرسیده 

شما باید صبوری کنی و آروم آروم توو گوشش بخونی ک ب فکر کار و زن و زندگی باشه ن با بحث و دعوا و مستقیم بهش نگو نرو بیرون زیر پوستی حرفاتو بهش برسون بذارش ب فکر کار و وقت گذاشتن برای آینده اش و نگو از دوستات دست بکش