setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 عنوان این چیه زیر چشم من؟؟ جوشه آیا؟؟ 284 بازدید | 12 پست اول کوچیک بود گفتم شاید جوش زیرپوستیه...الان مامانم میگه بزرگ شده از اولش...زگیله ینی؟؟؟ واااای😣😣😧😧 1401/09/22 | 21:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahtiisaa عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 884 میلیا هستش برو نت ببین چجوریه درمانش .من با سوزن تخلیش میکنم همیشه😂😂با سوزن پزشکی بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 میلیا هستش برو نت ببین چجوریه درمانش .من با سوزن تخلیش میکنم همیشه😂😂با سوزن پزشکی مطمئنی عزیزم؟؟ راحته تخلیه کردنش😨
mahtiisaa عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 884 مطمئنی عزیزم؟؟ راحته تخلیه کردنش😨 اره پوستش نازکه راحت میاد بیرون وگرنه اگه ولش کنی خیلی دیر از بین میره بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 اره پوستش نازکه راحت میاد بیرون وگرنه اگه ولش کنی خیلی دیر از بین میره آها سوزن پزشکی کدومه؟؟از داروخانه بخرم؟؟ بعد میگم نکنه میلیا نباشه دستکاری کنم بدترشه من حس میکردم زگیل باشه 😑😑
mahtiisaa عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 884 همون سوزن امپول زدن منظورمهنه بابا زگیل کجا بود پای چشم که زگیل نمیزنه بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 همون سوزن امپول زدن منظورمه نه بابا زگیل کجا بود پای چشم که زگیل نمیزنه مرسی عزیزم...همون دیشب افتادم ب جونش😂😂😑😑 ولی جاش بعد تخلیه قرمزه و درد داره یکم..طبیعیه؟،
mahtiisaa عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 884 مرسی عزیزم...همون دیشب افتادم ب جونش😂😂😑😑 ولی جاش بعد تخلیه قرمزه و درد داره یکم..طبیعیه؟، اره گلم فقط اگه ترمیم کننده داری بزن روش جاش نمونه اگه پوستت حساسه اگه نیست که هیچی با وازلین چربش کن بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)
setiiiiikhanom مدیر استارتر عضویت: 1400/02/25 تعداد پست: 645 اره گلم فقط اگه ترمیم کننده داری بزن روش جاش نمونه اگه پوستت حساسه اگه نیست که هیچی با وازلین چربش ک ... اوکی مهربون..مرسی جوابمو دادی و کمک کردی..بوس بهت❤
mahtiisaa عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 884 اوکی مهربون..مرسی جوابمو دادی و کمک کردی..بوس بهت❤ قربونت عزیزم.کاری نکردم بزرگ ترین آرزوی من حاجت روایی تمام دوستان نی نی سایته از ته دل بگو (الهی آمین)