2777
2789

نه منکه سبکم 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باردار بودم نمیدونستم چون تنبلی تخمدان داشتم پریودم نامنظم بود شک نکردم. اومدم رژیم بگیرم چند بسته ساقه طلایی گرفتم که برا شام بخورم یادمه خوردم نصف شب اسید بالا اوردم.... سر گیچه خوابمم زیاد بود یبار دیگه دلم لیو خشک خواست خوردم باز بالا اوردم. ازونورم مامانم زنگید که خواب دیدم گواره برات خریدم.... . جاریمم همزمان باردار بود دعوتش کردم کباب براش درست کردم دیدم از بوش بدم میاد نتونستم لب بزنم.. دیگه رفتم بیب بی گرفتم مثبت شد😑 دوهفته مونده بود که دوماهم تموم شه فهمیدم.... خلاصه ویارم انقد بد بود تو دوهفته ۱۵ کیلو کم کردم.از ظرفای استفاده شده... از یخچالو بو یخچال.... حوراکی هایی که تو یخچال میذاشتم میوردن بو یخچال میداد... از بچه کوچیکا متنفر شده بودم... از شوهرم... 

از مرغ....  

ولمون کن 

پسر سبکی غذاهم نمیتونی بخوری ولی دختر انگار یه 2تن چیزی حامله ای چیزیم تا دلت بخواد میخوری

والا من دختر بود خیلی سبک بودم. معمولا بچه دختر شکم کوچیکه اما پسر گردو بزرگ. برا دختر یکم صورت هم لاغر میشه. من ۸ ماهم بود تا خودم نمیگفتم کسی نمیفهمید باردارم. ... جفتمم سر راهی بود.... پیاده روی خییلی داشتم کلا همش تحرک داشتم

ولمون کن 

والا من دختر بود خیلی سبک بودم. معمولا بچه دختر شکم کوچیکه اما پسر گردو بزرگ. برا دختر یکم صور ...

من واسه دوتا بچه هام انگار یه چندتن حامله هستم از خوردنم نگم ک ماهی ۵کیلو ۶کیلو چقدر دکترم باهام بحث میکرد واسه اولیم ۱۰۰کیلو شدم🤦🏻‍♀️😂

دونه های قرمز متورم9؟مثل حشره میزنه؟

نه دونه برجسته نیست فقط کمی قرمز میشه 

میگم اگه تو بارداری گرمی کنیم بچه زردی میگیره ؟؟

من فک میکنم گرمی من مال پروژسترون زیاد هس که مصرف میکنم

من واسه دوتا بچه هام انگار یه چندتن حامله هستم از خوردنم نگم ک ماهی ۵کیلو ۶کیلو چقدر دکترم باهام بحث ...

حتما ویارت بد نبوده. من ویارم خییلی بد بود   حتی یادمه از طعمو بو مرغ تا یماه بعد زایمانمم متنفر بودم. قبل بار داریم ۷۵ کیلو بودم  بخاطر ویارام خییلی لاغرشدم طوری که تا آخر بارداری باز شدم ۷۵. کمرم  به امدازه یه وجب شده بود😁 مامانم  دست میزد میگفت کمرت چقدر باریک شده ی وجبه. ما هی گوشت قرمزم دوست نداشتم بغیر وقتایی که جاریم میخورد😅 اونم باردار بود دولپی میخورد دهن منم آب میوفتاد دیگه برادر شوهرم رفت ماهی برا هردومون خرید... 

جاری برعکس من اصلا ویار نداشتم از هیچی بدش نمیومد اما بنده خدا دیابت بارداریم گرفت

ولمون کن 

نه دونه برجسته نیست فقط کمی قرمز میشه  میگم اگه تو بارداری گرمی کنیم بچه زردی میگیره ؟؟ من فک ...

من دکترم قرص حساسیت بهم داده بود ب دکترت حتما بگو.ن ربطی نداره یه پرستار تو بیمارستان میگف زردی بچه به داروهایه ک مادر تو حاملگی استفاده می‌کنه .من انسولینی بودم سوزن زیرپوستی میزدم هردوتای بچه هام زردی گرفتن بالا ولی خداروشکر بعد ۱۱,روز خوب میشدن غصه زردیو نخور چون بعد ده روز خوب میشه