2777
2789
عنوان

رانندگی

200 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام حالتون خوبه؟؟

بچه ها میشه بیاید کمکم کنید من چند سال پیش گواهیمو گرفتم اما کمو بیش نشستم خیلیم بد بود رانندگیم  یعنی مدام یا میمالوندم به درو دیوار یا میخوردم به درو دیوار از عقبو جلو یبار خوردم به یه ماشین که ماشین خرج برداشت دیگه ننشستم  تا الان که تصمیم گرفتم هر روز بشینم تو این مدتی که هر روز نشستم همه چیز خوب پیش رفت مسیرهای دور هم تا حدودی رفتم و تقریبا مسلط بودم و خوب بودهمه چیز  تاامشب که باز که رفتم یه ماشین پشت سریم بوق زد و منو هول کرد ( چون تو کوچه باریک بودم و از رو به رو هم داشت ماشین میومد یه طرف هم بود نه از عقب راه داشتم نه از جلو نمیدونستم چیکار کنم ) خوردم به یه ماشین تو پارک، الان هم عذاب وجدان  دارم هم نمیدونم چیکار کنم که از بوق پشت سری هول نکنم  از این به بعد چون اونبارم از بوق پشت سری زدم به یه ماشبن هم نمیدونم تسلیم بشم از تلاش کردن یا دست بکشم ؟چون ظاهرا کسیم خوشش نمیاد رانندگی کنم ولی بهش احتباج دارم و احساس بدی نسبت به خودم و تواناییام پیدا کردم میشه راهنماییم کنید ؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مالوندی ب ماشین و رفتی؟؟ 

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
چند وقته رانندگی میکنی من خودم قشنگ هفت هشت ماه با استرس بودم

تازه نشستم به یه ماهم نکشیده ولی چند سال پیش خب تکو توک مینشستم ولی الان که هر روزمیشینم به ماه نرسیده اونموقع هم خیلی میخوردم به اینور اونور

فقط نترس و برو بیرون ولی یکم تو جای تنگ و شلوغ با سرعت آروم برو 

من خودم 3 ساله گواهینامه  گرفتم ولی   نشستم 

تا یه ماه پیش تقریبا فکر کنم بود که تصمیم گرفتم و برداشتم تنهایی 

تا الانم دو ستا برخورد خیلی ریز داشتم. ولی ماشین صدمه ندیده 

ولی اگه بترسی بر نمی داری دیگه 

اصلا هم کاری به طرف مقابل و ماشین های پشت سرت نداشته باش 

کار خودت رو بکن 

با ارامش. فکر کن و تصمیم بگیر چی کار کنی 

هر وقتم دیدی واقعا نمی دونی چیکار کنی و ممکنه با ماشینی ضربه بزنی پیاده شو و کسی کمک بخواه ماشینو جابجا کنه 

فقط نترس و برو بیرون ولی یکم تو جای تنگ و شلوغ با سرعت آروم برو  من خودم 3 ساله گواهینامه & ...

ممنونم خیلیییی کاربردی بود خیلیی ممنون من همش از  حرف مردا و کنایه و فحشاشون میترسم که اذیت کنن بدتر هول میکنم که راهو سد نکنم میخورم به اینور اونور

تازه نشستم به یه ماهم نکشیده ولی چند سال پیش خب تکو توک مینشستم ولی الان که هر روزمیشینم به ما ...

حواستو جمع کن به قصد جایی رفتن فلن نرون ماشین هر روز اطراف خونه رو تو تایمای خلوت برو چرخ بزن بزارترست بریزه مسلط تر بشی هر روز یه کم مسیرتو بیشتر کن

حواستو جمع کن به قصد جایی رفتن فلن نرون ماشین هر روز اطراف خونه رو تو تایمای خلوت برو چرخ بزن بزارتر ...

بخدا امشب هم همین کارو کردم تو محله خودمون توکوچه ها تنگ جالبیش اینه تو مسیر ها دور رانندگیم بهتره هرچی ضربو خورد داشتم همش تو محله خودمون بوده اونموقعهمکه مینشستم قبلا دورتر از محله خودمون نرفتم تا این بار ، یسوال هر روز باید بشینم ؟وچند ساعت؟؟ 

بخدا امشب هم همین کارو کردم تو محله خودمون توکوچه ها تنگ جالبیش اینه تو مسیر ها دور رانندگیم بهتره ه ...

نه اصلا هر روز و هر ساعت نیس 

اونقدر باید برونی که یه بار ببینی دیگه نمیترسی 

اوایل نرو کوچه تنگ فقط مسیر مستقیم برو حواستو حتما جمع کن اگه دیدی ماشینی جلوت هست اصلا اهمیت نده و عجله نکن کار خودتو بکن به بوق کسی اهمیت نده 

من فکر میکردم هیچ وقت راننده نمیشم الان بهترین رانندم 

من رانندگیم بد نبود دنده عقبم افتضاح بود از پارکینگ در اومدنم نیم ساعت طول میکشید فقط چند بار کوبیدم در پارکینگ 

صبر و حوصله میطلبع اوایل وقتی شارژی و حالت خوبه و خلوته رانندگی کن بعدم چون اولته خیلی تمرکز میکنی زود خسته میشه ذهنت مدت زمان رانندگیت کم باشه بهتره

نه اصلا هر روز و هر ساعت نیس  اونقدر باید برونی که یه بار ببینی دیگه نمیترسی  اوایل نرو ...

نه خداروشکر دنده عقبم خوبه ولی خیلی میزنم به اینور اونور اصن انگار چشام سمت راستو نمیبینه ، هرچقد بشینم به مرور زمان درست میشه این ترسو استرس و تسلط نداشتن ؟؟؟ چون یادمه اونموقع که عشقی و دلی مینشستم رانندگیم بدتر بود یعنی دو روز مینشستم ده روزنمینشستم  ولی الان که هر روز میشنم حس بهتری دارم ، البته وفتی به بقیه گفتم قضیه امروزو  گفتن شاید چون خسته بودی تسلط نداشتی امروزو از صبح بیرون بودم دیشبم نخابیدم  ولی نمیدونم ربط داره یا نه نزدیک پریودمم هستم بازم نمیدونم ربطی داره یا نه 

نه خداروشکر دنده عقبم خوبه ولی خیلی میزنم به اینور اونور اصن انگار چشام سمت راستو نمیبینه ، هرچقد بش ...

اوایل فقط وقتی حالت خوبه رانندگی کن من الان دو روزم نخوابم خوب رانندگی میکنم چون تجربه دارم ولی اون اولا مثلا میرفتیم خونه مادر بزرگم دور بود چون عادت نداشتم خسته میشدم تا میرسیدم استراحت میکردم حتی غذا اینا میخوردم قبلش که قندم پایین نیاد 😂بتونم مسلط باشم فلن تو خستگی برف بارون و مه نرون 

اوایل فقط وقتی حالت خوبه رانندگی کن من الان دو روزم نخوابم خوب رانندگی میکنم چون تجربه دارم ولی اون ...

مرسییی خیلی لطف کردی ایشالا هیچوقت تصادف نکنیو سلامت باشی