2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

170 بازدید | 26 پست

سلام قشنگا  

یه سوال دارم

من اندومتریوز دارم و اولین ماهیه ک لتروزول خوردم و یکشنبه امپول ازاد سازی زدم 

فولیکول 19 تخمدان راستم داشتم

فولیکول 11 تخمدان چپم

ولی مشکل اینجاس تخمدان راستم یه مقدار چسبیده ب رحمم ــ دیروز تخمدان چپم تیر میکشید و امروز راستم بعد از امپول اینجور شدم.

حالا آیا این درد برا آزادسازیه؟ اکه لوله هام گرفته بودن تخمدان راستم تخمک ازاد نمیکرد و درد نمیکرد درسته؟

وایی از امپولا متنفرم 

منم ۲ماهه استفاده میکنم باردار نشدم ولی  تازه فولی هامم ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۲۴ ۲۸ ولی انگار ن انگار

همسرمم اوکیه

امروز دیگه رفتم عکس رنگی

لوله هامم باز بودن

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا برای آزاد سازی ه،منم اینماه آمپول زدم ی ساعت پیش ی گرفتگی بدی داشتم البته من ۱۱ ام و ۱۳ام آم ...

خداکنه🥺خیلی استرس دارم کاش ازاد بشه باردار بشم خیلی از عمل میترسم

خداکنه🥺خیلی استرس دارم کاش ازاد بشه باردار بشم خیلی از عمل میترسم

در مورد کرم رویال بوعلی سرچ کن ،منم دارمش گاهی استفاده میکنم البته من خیلی تو مصرف دارو نامنظم و تنبلم دو دوره امتخان کن اون و

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
والا عکس رنگی رفتم گفتن هر دو لوله بسته ی ولی باردار شدم همه چرته حرفاشون

خب بعد عکس رنگی فهمیدی ک ۲تا لوله هات بسته بودن بعد عکس رنگی باز میشن دیگه عزیزم همون ماده حاجب رو ک میزنن لوله ها باز میشن تو جواب مینویسن ک بسته بوده

کاربرسال ۹۸هستم ک تعلیق شدم این کاربری جدیدمه