2777
2789

پسرم یک سالش داره میشه هر چی درست کنم یه نوک میزنع میره تازگیام یاد گرفته با زبون همه رو میریزه بیرون حالم بد میشه نمیدونم دیگه چه غذایی درست کنم حتی غذای خودمونم بهش میدم اون اوایل خیلی قشنگ میخورد الان دیگه نمیخوره😭

شیر میخوره ؟

دست و پا گر بشکند با نسخه درمان میشود/ چشم گریان هم دمی با بوسه خندان میشود/ ای خدا هرگز نبینم بشکند قلب کسی/ دل شکسته باطنش از ریشه ویران میشود....دِل مَرَنجان که زِ هَر دل بخدا راهی هست ....چه زیبا گفته مولانا : تا نباشد امر حق برگی نیفتد از درخت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه ناراحت کننده.

این اشتهاشم‌کمه انگار.

ببین زینک بده اگه اشتهاش باز شد ببین چه غذاهایی دوس داره همونارو بپز.

پسر من که ده سالشه همینه بیچاره م کرده😔

چاره ای نداری جز اینکه غدای مورد علاقه شو بش بدی

تو این سن به خاطر شیر خوردن این جوریه بچه ها شیر ترجیه میدن راهکار این که از یک سال به بعد چون غذا مهم تر از شیر هست وقتی از خواب بیدار میشه اول بهش غذا بدی و بعد شیر اما در کل نگران نباش کم کم بزرگتر که میشه بهتر میشه روز به روز

واسش تزئین کن بده خودش بخوره هرچقدرم کثیف کاری کنه  واسش کارتون بزار همزمان با غذا سرگرم شه گ ...

اصلا نمیخوره بشقاب میزارم جلوش بشقابو چپه میکنه هرچی توشه میریزه بیرون پا میشه میرع

وای چه ناراحت کننده. این اشتهاشم‌کمه انگار. ببین زینک بده اگه اشتهاش باز شد ببین چه غذاهایی دوس دا ...

سان استول زینک دار بهش میدم ولی انقدری فایده نداره🤦‍♀️

اصلا نمیخوره بشقاب میزارم جلوش بشقابو چپه میکنه هرچی توشه میریزه بیرون پا میشه میرع

شاید دوست نداره غذا رو 

یا قبلش یچی دادی خورده سیره 

از قبل شام و ناهار چیزی نده بهش گشنه بمونه میخوره 

تزیین کن خوشش بیاد